Szűrők
Bruttó ár
6988Ft Ft367492
Akciós / Új
(191)
(52)
Csali hossz (cm)
2 3
Gyártó
(8)
(7)
(43)
(362)
(12)
(37)
(1)
(138)
(1)
(40)
(19)
(13)
(5)
(54)
(39)
(10)
(10)
(63)
(23)
(6)
(8)
(249)
(24)
(13)
(33)
Hossz (m)
(1)
(2)
(2)
(3)
(1)
(2)
(1)
(4)
(59)
(3)
(2)
(6)
(1)
(7)
(29)
(1)
(1)
(6)
(36)
(1)
(35)
(23)
(2)
(13)
(1)
(15)
(6)
(8)
(229)
(1)
(3)
(35)
(1)
(1)
(17)
(1)
(8)
(45)
(4)
(1)
(6)
(2)
(24)
(1)
(9)
(6)
(1)
(18)
(2)
(4)
(3)
(5)
(1)
(3)
(281)
(1)
(12)
(8)
(8)
(13)
(1)
(1)
(3)
(1)
(2)
(1)
(3)
(131)
(2)
(14)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(16)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(50)
(8)
(924)
Méret
(1)
Raktáron
(392)
(833)
Tagok száma
1 6
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pergető horgászbotok

A pergetés a világ a legnépszerűbb horgászmódszere. Horgászhatunk ezzel a módszerrel a végtelen óceánokon, keskeny patakokon, halkan suhanó folyókon, lágy ringású tavakon. A módszer eredményessége csak rajtunk horgászokon és természetesen az ott lakó halak számán múlik.

Természetesen kis hazánkban is egyre népszerűbb a pergetés. Hiszem azt, hogy horgászturizmust erre a módszerre lehet a legkönnyebben építeni. Nincs az országnak (sőt a világnak is alig) olyan szeglete, ahol egy pergető bot és egy pergető orsó segítségével ne tudnánk gyarapítani a horgászélményeinket.

Pergető horgászat kellékei

A pergetés varázsa, hogy egy horgászbottal, egy horgászorsóval, némi pergető zsinórral és egy pár műcsalival életre szóló kalandban lehet részünk. A rablóhalakat igyekszünk megtéveszteni olyan műcsalikkal, amelyeknek alakja vagy mozgása a táplálékhalakét imitálja. Egy teljesen élettelen tárgyat igyekszünk úgy vezetni, életre kelteni, hogy a lesben álló ragadozókat megtévesszük.

Pergető bot választás

A csalik bedobásához és vezetéséhez nélkülözhetetlen eszköz a horgászbot. Természetesen a halak fárasztásában is jelentős szerepet vállal. Ezeket a botokat a horgász szaküzletekben pergető botoknak nevezik. A Halcatraz horgászbolt azon kevés szakboltok egyike, ahol az üzlet valós árukészlete is több száz pergető botból áll. Ez egy nagyon összetett horgászmódszer, ezért szükséges ez a széles választék. A botok hossza, erőssége, a bottest anyaga, az orsók típusa sok ezer variációt kínál. Mi igyekszünk a legszélesebb választékot készletünkön tartani az általunk forgalmazott márkákból. Nagyon fontos, hogy felkészült kollégáink nem csak beszélni tudnak a botokról a leírásokból, hanem kézben tartva valós véleményt tudnak formálni a termékről. Ha önök személyesen ellátogatnak a horgászboltunkba, természetesen a kezükbe is foghatják, kedvükre válogathatnak Magyarország egyik legnagyobb pergető bot választékával rendelkező horgászüzletében. 

Pergető bot márkák

A forgalmazott márkák tekintetében is széles a skála a szaküzletünkben így a horgász webáruházunkban is. A világ vezető horgászfelszerelés gyártói mellett készletünkön tartunk olyan pergető márkákat is, melyek kizárólag erre a szegmensre fejlesztenek. A nagy márkák közül ki kell emeljem a Daiwa és Shimano pergető bot választékunkat. Hazai viszonylatban egyedülálló a pergető bot kínálatunk, a márkák kedvelői az ország távoli részéből is gyakran látogatják meg személyesen az üzletünket.

A pergető márkáink közül szeretném kiemelni a Gamakatsu, a Fox Rage, a Savage Gear és a MadCat márkánkat. Ezeknek a márkáknak a forgalmazása mellett döntöttünk és a lehető legszélesebb választékban tartjuk készletünkön.

Nem felejtkeztünk meg a hazai piac igényeit kiszolgáló lokális márkákról sem. A Reiva pergető botjai talán a legjobb minőségű pergető botok a hazai piacon, hihetetlen ár-érték aránnyal. Kiemelkedő minőségű pergető botokat kínál még éppen elérhető áron. De természetesen a felsorolás a hazai márkák terén a Lukácsi & Kovács, a Bokor, a Nevis és az Energofish nevének említésével lesz teljes.

Casting Bot

Természetesen a választékunk nem lenne egész, ha a hagyományos pergető botok mellett nem kínálnánk casting horgászbotokat is. Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a multizás, azaz a dobó multipikátoros orsós horgászat. Ezekhez szükség van multis botra is. Minden árkategóriában és típusban kínálunk megoldást a horgászoknak ezen a területen is. Azoknak is, akik csak kipróbálni szeretnék ezt a pergető módszert, de azoknak a horgászoknak is, akik professzionális szinten használják már a multis készségeket.

A webáruházunkon keresztül is valós készlettel találkozhat a kedves látogató. Ügyfélszolgálatunk készséggel segít önöknek a felmerülő kérdésekben. Hisz a termékeket kollégáink a kezükbe tudják venni, és biztosan hitelesebb válaszokkal tudnak szolgálni, mint más, saját készlettel nem rendelkező webshop dolgozói.

Mutass többet
Találatok száma: 1225
Lista szűrése