7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
300Ft Ft74990
Méret
(1)
(18)
(28)
(29)
(28)
(30)
(23)
(3)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ruházat

Egy laikus számára szinte érthetetlen miért kell a horgászathoz külön ruházat. Hiszen csak lemegy a vízpartra bármilyen ruhában, bedobja a botot és kifogja a halat. És valóban, az, aki csak ki szeretné próbálni a horgászatot, az ne vásároljon magának külön erre a célra ruhát.

Azonban, akik már hobbi vagy sport, esetleg verseny szinten űzik a horgászatot, azok pontosan tudják, mennyire fontos a megfelelően megválasztott ruházat.

A kimondottan horgászoknak fejlesztett ruházat minden időben segít szárazon, melegen, de nem tikkadtan eltölteni a horgászatra szánt időt.

Vegyünk egy példát: napszemüvegek. Látszólag apróság, szinte minden boltban kapni, mégis azt hirdetjük, hogy a horgászathoz speciális napszemüvegre van szükség. Miért is? Nos, éppen azért, mert nem elég, hogy az UV sugarakat megszűrje,és védje a szemet. Egy horgásznak az is fontos, hogy a csillogó vízfelület alá tudjon látni, hiszen például a halak kiemelésénél pontosan kell illeszteni a szákot.

Nem mindegy tehát, hogyan varrták a horgászok számára fejlesztett ruházatot, hol vannak rajta húzókák, szűkíthető részek, zsebek, rejtett nyílások.

És pontosan ugyanez a helyzet az összes horgászruházattal. Egy valódi sportember tudja ezt!

  • ruházat
  • ruházathoz
Mutass többet