Szűrők
Bruttó ár
4489Ft Ft49992
Akciós / Új
(7)
(55)
Gyártó
(23)
(3)
(3)
(355)
(91)
(60)
(1)
(30)
(23)
(6)
(1)
(12)
(27)
Hossz (m)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
(43)
Méret
(61)
(61)
(72)
(1)
(71)
(2)
(56)
(2)
(70)
(2)
Raktáron
(229)
(410)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász nadrág

Fontosnak tartod a megfelelő öltözködést horgászat során? Fontos a megfelelő minőségű horgász ruha és a réteges öltözködés. Szerencsére nagy választékot találhatsz a Halcatraz webáruház kínálatában ruhák terén. Lehetőséget kínálunk az év minden napjára megfelelő ruházatot találni horgászathoz. Zoknitól a sapkáig, mindent találhatsz a webáruházban. Napjaink horgász ruhái viselhetők a mindennapokban divatos megjelenésük miatt.

Horgászat során viselhetz rövid és hosszú nadrágot a maximális kényelem érdekében. Számos forgalmazóval és gyártóval állunk kapcsolatban, akik kiváló horgász nadrágokat tartanak a kínálatukban. Érdemes megemlíteni a legnépszerűbb horgász nadrág gyártóit:

  • Avid Carp
  • Fox
  • Fox Rage
  • Matrix
  • Korda
  • Guru
  • Preston
  • Prologic
  • Savage Gear

A kínálatunkban nem szerepelnek silány minőségű vagy kétes eredetű termékek. Gondosan megválogatjuk, hogy milyen termékeket veszünk fel a kínálatunkban. A minőséggel nem lesz gond, hiszen 15 éves tapasztalat áll mögöttünk. Nekünk is az elégedett vásárló a célunk. Fontos kiemelnem, hogy minden horgász ruházat és nadrág külön cikkszámon található meg a webáruházban. Érdemes használni kereséskor a szűrőket, amelyet a találati lista bal oldalán helyeztünk el. Ki kell választani a kívánt gyártót és a megfelelő méretet a vásárláshoz. Természetesen lehetőséget kínálunk a ruhák méret cseréjére, ha nem sikerült eltalálni a megfelelő méretet. Próbálunk minél több adatot feltüntetni a webáruházban, mert mi is tudjuk milyen nehéz  horgász nadrágot rendelni interneten keresztül. A gyártók által közzétett mérettáblázatot minden esetben mellékeljük, ha rendelkezésünkre van bocsátva.

Minden termék valós raktárkijelzéssel jelenik meg az online webshop felületén. Nem kell heteket várni a megrendelt horgász nadrágra vagy ruhára. Ha raktáron van 1-2 napon belül kiszállítjuk. Valós raktárkészletet jelzünk, nem pedig a külső raktár készletét. Nagyon gyakran találkozunk ezzel a kérdéssel telefonon, hogy van-e az adott ruhából készlet. Ha oda van írva, akkor 99,9%, hogy van raktáron. Fontos szempont lehet, ha utolsó pillanatban horgászat előtt szeretnél ruhatárat bővíteni.

A horgász ruhák kiváló ajándékok is egyben, ezért itt sem az utolsó szempont a gyors kiszállítási idő.

Mutass többet
Találatok száma: 384 + 255 rejtett
Lista szűrése