Szűrők
Bruttó ár
9989Ft Ft49992
Akciós / Új
(6)
(39)
Gyártó
(11)
(3)
(235)
(64)
(26)
(1)
(20)
(9)
(3)
(5)
(20)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
(1)
(33)
Méret
(38)
(36)
(41)
(1)
(41)
(2)
(30)
(2)
(39)
(2)
Raktáron
(137)
(263)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Hosszú nadrág horgászoknak

A megfelelő öltözet a horgászat során kiemelten fontos. Rétegesen kell felöltözni, hiszen nagy hőmérsékletbeli különbség adódhat reggel és a délutáni órák között. Figyelmet kell fordítani a várható csapadék mennyiségére, hiszen senki nem szeret peca közben bőrig ázni. A horgász ruhák között elérhető vízálló hosszú nadrág, ami jó szolgálatot tesz az esős napokon. 
 
Te milyen stílusú nadrágban szoktál horgászni? 
A lehetőségek tárháza gazdag. Sok horgász a melegítő nadrágra esküszik, hiszen kényelmes viselet egész nap hordani. A melegítő horgász nadrágok vékony vagy vastag anyag felhasználásával készülnek. A nyári hónapokra az úgynevezett LW (Lightweight) vékony anyagú nadrágokat javasoljuk a horgászok számára. Fontos leszögezni, hogy ez a jelölési mód a Fox, Matrix és Fox Rage nadrágoknál kerül megjelölésre. A melegítőnadrágokhoz elérhető horgász pulóver is. Dizájnban, színben és anyagban teljesen megegyeznek egymással.
A melegítő nadrágok mellett az úgynevezett Combat horgász nadrágok elérhetőek a Halcatraz webshop kínálatában. Ezek a nadrágok bőven el vannak látva zsebekkel. A zsebek tömkelege miatt könnyedén lehet szortírozni a horgászat alatt használt eszközöket benne. Nem csak horgászathoz, de a mindennapokban is praktikusan használhatóak. A combat nadrágok alacsonyabb nyúlással rendelkeznek egy pamut melegítőhöz képest. Cserébe hosszú éveken keresztül megőrzik a minőségüket a mosás során. 
A horgász webáruház felületén minden nadrágok külön cikkszámon tüntetünk fel. A könnyű keresés érdekében a méret szűrő használatát erősen ajánljuk. Valós készletkijelzés mellett tudod kiválasztani a megfelelő horgász nadrágot, vagy ruhadarabot. Számos márkák közül választhatsz a webáruház felületén.
 
Mindig naprakészek vagyunk, ezért a legújabb termékeket is megtalálod a rendszerünkben. Légy stílusos horgászat közben is! Meglepően sokat fejlődtek a horgász nadrágok az elmúlt években. Különböző színekben, számos dizájnban elérhető a webshopban széles méretválasztékban. Régen az elhasznált ruhákban kellett horgászni menni, mert sajnos nem volt ekkora lehetőség horgász ruhák közül választani. Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra legjobban tetsző horgász nadrágot. 
 
Mutass többet
Találatok száma: 270 + 130 rejtett
Lista szűrése