Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft3591
Akciós / Új
(1)
(1)
Gyártó
(2)
(2)
(8)
(1)
(26)
(1)
(5)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(1)
Raktáron
(31)
(17)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Melegvízi etetőanyag

 
Az év legintenzívebben horgászott időszaka mindig a nyár. Ilyenkor vannak a legtöbben a vízparton, hiszen a jó idő még azokat is kicsalja, akik egyébként nem megszállott horgászok, csak a természet közelségét keresik. Halat viszont mindenki szeretne fogni. Ezekben az időszakokban a magas létszám miatt még az intenzíven telepített halastavakon is előfordul a kapástalanság, mivel a halállományra is kihat az, ha „szétütik” a vizet. Ilyenkor ráadásul a halak természetes táplálékául szolgáló élőlények is megszaporodnak, így sokszor igen nehéz kapásra bírni őket. Ha ilyen körülmények között is szeretnénk halat fogni, kénytelenek vagyunk kikísérletezni a megfelelő csalogatóanyagokat.
 

Nyári etetőanyagokról általában

Szerencsére nagyon sok gyártó kínál kifejezetten meleg időre, felmelegedett vizekre etetőanyagot. Felsorolni is nehéz lenne, hogy hányféle variáció és lehetőség létezik a különböző gyártók kínálatában, de általános tapasztalat, hogy az édes íz, az erjesztett állapot, a világos szín jó választás lehet.
 
Egyik ilyen Jolly Joker a sokak által használt Édes Ananász etetőanyag, amely a  Haldorádó terméke. A Döme Gábor nevével fémjelzett etetőanyag igazi, nyári klasszikus.
Csomagolásán megtalálhatjuk a javaslatot, miszerint 20 Celsius fok feletti vízhőmérséklet esetén érdemes bevetni, akkor igazán hatásos. Szintén jól ismert a FermentX sorozat, mely ugyancsak a Haldorádó terméke. Ezek erjesztett, nedvesített alapanyagok, a legfogósabb ízesítésekben! A Ready Method termékcsaládnál a csomagolásról tájékozódhatunk a javasolt felhasználási évszakokról, ezek között is bőven akad nyári.
A Dynamite egyik Európa-szerte ismert és használt nyári termékcsoportja az F1 Swim Stim fantázianévre hallgat. Rendkívül intenzív édes aroma és élénk, sárgás szín jellemzi. A legmelegebb időszakokban mi is előszeretettel alkalmazzuk és bátran ajánljuk itt a boltban is. 
A számtalan lehetőség és a rengeteg piacon kapható etetőanyag változat azt eredményezte, hogy időnként a legkevésbé eredményesnek gondolt típus válik be. Vásárlóink a fermentált etetőanyagokat néha a nagy hidegben is bevetik és sikerről számolnak be! Egy új, szokatlan inger mindig felkelti a halak figyelmét, nem érdemes tehát magunkat túlságosan korlátok közé szorítani, bátran próbálkozzunk, hiszen a horgászat alapja mindig a kísérletezés!
Mutass többet
Találatok száma: 48
Lista szűrése