Szűrők
Bruttó ár
1189Ft Ft53991
Akciós / Új
(11)
(2)
Csapágyszám
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)
Fékrendszer, Típus
(3)
(2)
(2)
(1)
Gyártó
(9)
(4)
(2)
(3)
(1)
(15)
(14)
(5)
(10)
(1)
(3)
(2)
(1)
(3)
(5)
Hossz (m)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(5)
(80)
(6)
Méret
(2)
(5)
(1)
(3)
(1)
(5)
(1)
(5)
(3)
(1)
Pótdob anyaga
(2)
(2)
Pótdobok száma
(2)
(4)
Raktáron
(46)
(34)
Tagok száma
2 3
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (3)
Áttétel
(2)
(1)
(3)
(1)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Női horgászfelszerelések

A horgászat több mint 600 ezer embert rejtett rabul 2020-ig Magyarországon. A horgászat lehet egyéni sporttevékenység, családi program, vagy több napos baráti horgász túra. Ha kint járunk a vízparton érdemes megfigyelni, hogy mennyi pár jár együtt horgászni és kikapcsolódni.  

Ez a valóságban általában az elején egyoldalú, mert a hölgyeknek eszük ágában sincs horgászni saját akaratukból – tisztelet a kivételnek. Azért mennek ki a tópartra, vagy folyópartra a párjukkal, hogy velük tölthessék az időt hétvégén, szabadság alatt. Gondoljunk bele, hogy először miként jönnek ki a nők a vízpartra. Hozzák otthonról a komplett könyvespolcot a teljes napozó szettel együtt. Ez azonban az első hal fárasztásáig tart. Ekkor jönnek rá a lányok, hölgyek, hogy nem csak a férfiak hobbija lehet a horgászat! Akkora adrenalinnal lát el a peca nemtől függetlenül, amit csak az tud, aki kipróbálta. Szó szerint kiveszik a férfiember kezéből a horgászbotot, hogy kifáraszthassák a horgon lévő halat. Amint kifogják az első pontyot, kárászt vagy egy kis keszeget kedvük támad pecázni. Nem igaz hölgyeim? 

Először csak kölcsön bottal horgásznak, amit a kedves párjuk biztosít számukra. Meg kell tölteni nekik az etetőkosarat és bedobni a szereléket. Mindezt lehetőleg jobb helyre, mint a sajátunkat, hogy a siker adott legyen. Meg sem próbálkoznak az etetőanyag kosárba töltésével – mert az undi. Meg kell hagyni tényleg, tud büdös lenni egy-egy etetőanyag, főleg a nyári hónapokban. Ez viszont nem számít, ha eredményes lesz vele a horgászat. 

Az első fázisban még meg sem fordul a fejükben, hogy bedobják a végszereléket a vízbe. (Mert mi van, ha nem sikerül bedobni elsőre és a szomszéd ki fog nevetni – vagy valami hasonló) 1-2 pecával később már kellő erőt gyűjtenek, és szívesen veszik az akadályokat a bedobáshoz is. Jó tudom, az elején vannak bajok, de nekünk is volt – van – lesz. Nem szabad a kezdeti lelkesedést elvenni a csajoktól a vízparton, türelemre van szükség. Ha ügyesen helytállsz, többé nem kell hazudozni, hogy mennyit költöttél horgászfelszerelésre!  Tudni fogja a kedves párod, hogy mekkora élményt okoz a horgászat. 

Először csak egy saját horgászszékre vágynak a lányok, mert rendszeresen szeretnének menni a párjukkal horgászni. Ezután jönnek képbe a női horgászfelszerelések – azaz hölgyek számára készített horgászbotok, orsók, zsinórok vagy egyéb felszerelések. A hölgyeknek gyártott horgászfelszerelések minősége nem rosszabb, mint a hagyományosak. A női horgászfelszerelések elérhetőek feeder, pontyozó, de akár pergető horgászathoz egyaránt.

Mutass többet
Találatok száma: 64 + 16 rejtett
Lista szűrése