Női horgászfelszerelések -nők a parton

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

A horgászat több mint 600 ezer embert rejtett rabul 2020-ig Magyarországon. Annyira széleskörűen végezhető a horgászat, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább passzoló módját. A horgászfelszereléseket nem buta emberek tervezik, fejlesztik. Tisztában vannak a piaci igényekkel és a piac változásával. Ezelőtt 5-10 évvel eladhatatlannak tekintettünk volna egy rózsaszín orsót, mára teljesen természetes és kiváló ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy akár karácsonyra a hölgyek számára. Ma már a horgászboltok polcain megtalálhatóak a női horgászfelszerelések is – azaz hölgyek számára készített horgászbotok, orsók, zsinórok vagy egyéb felszerelések.

  • női horgászcuccok

A hölgyeknek gyártott horgászfelszerelések minősége nem rosszabb, mint amit megszokhattunk és használunk a mindennapokban. A női horgászfelszerelések elérhetőek feeder, pontyozó de akár pergető horgászathoz egyaránt.

A nagy gyártók, mint aPrologic és Okuma számos nőknek készített horgászfelszerelést tart a palettáján. Bizonyára megnövekedett rá a kereslet. A horgászboltban töltött pályafutásom alatt sok boldog hölgyet, barátnőt láttam, akik horgászfelszerelést kaptak a párjuktól. Lehet jobb ajándék, mint egy pár új cipő. Érdemes megemlíteni az Energofish által forgalmazott Carp Expert márkát, mert számos pink horgászcuccot dobtak piacra.

Nézzük először az Okuma által gyártott nőknek szánt orsóit.

Az Okuma Lotus Baitfeeder nyeletőfékes orsót feeder bothoz vagy pontyozó bothoz is nyugodt szívvel ajánljuk. A dizájn nem ment a brand rovására, hisz remek minőséget kapunk rózsaszín köntösben. A gyártóknak sem lenne jó reklám, ha silányabb anyagokból készítenék a női horgászfelszereléseket. 

A pergető hölgyek számára is létezik alternatíva az Okuma kínálatából. Egy kompakt méretű pergető orsót bujtattak rózsaszín köntösbe, amit nagyon kedvelnek a hölgyek. Az Okuma Pink Pearl orsó remek alternatívát kínál pergető botra, de esetleg picker horgászbotra is felszerelhető. 

 

A női orsók dobjára több csajos zsinór közül lehet választani a Halcatraz webáruház kínálatából. A zsinórt forgalmazó márkák felismerték a rózsaszín/lila damilokra mutatkozó igényt. Csak néhány a sok közül: Carp Zoom, Daiwa, Carp Expert – mind tart a palettáján női színekben készült zsinórt. 

Ha már női orsóval rendelkezik a párunk, akkor érdemes hozzá megfelelő horgászbotot társítani. Erre Prologic és Carp Expert horgászbotot tudunk ajánlani pink színben. A női horgászbotokhoz stílusos pink bottartófej is rendelkezésre áll, hogy teljes legyen a horgász szett. Felmerülhet a kérdés, hogy elérhető-e női botzsák a felszerelés tárolására. Természetesen igen. A Carp Expert Method Pink bottáskában akár 2 db felszerelt horgászbot is elfér a bottartó villákkal együtt. A horgász eszközöt tárolására Pink horgász doboz kínál tárolási lehetőséget az aprócikkek számára. 

 

Mi sem bizonyítja jobban a női horgászfelszerelések népszerűségét, hogy egyre több gyártó rukkol elő nőknek készített horgász ruházattal. Erre jó példa lehet a Wolf. Női horgászoknak dobott piacra pulóver és póló kollekciót. Ezek a női horgász ruhák csinosabb szabással, kifejezetten női horgászoknak készültek szinte minden méretben. A hölgyek nálunk jobban, stílusosabban szeretnek öltözködni a vízparton is. Nyugodtan el lehet felejteni az otthoni melegítő ruhákat!

Ezek a ruhák nem pusztán a stílusról szólnak, hanem a kényelmes viseletről is. Lehetőség nyílik összeöltözni a tóparton a kedves párunkkal, hiszen a lehetőség adott egyforma ruházatot választani. Remek ajándék lehet a párunknak egy jeles alkalomra a közös horgász ruha. 

Töltsétek a párotokkal a szabadidőtöket a vízparton a friss levegőn! Legyetek gazdagabbak új élményekkel! GÖRBÜLJÖN!