5 990,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 5 990,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Gyakran ismételt kérdések

Horgászkellék rendelésekor felmerülő bizonytalanságok

Horgászkellékeket forgalmazó webshopunk által sok-sok új embert ismerhetünk meg, és ismerhet meg bennünket is rengeteg horgász. Ezek az új emberek, akik bennünket személyesen nem ismernek, nem meglepő, ha számos kérdésben bizonytalanok a megrendeléssel és szállítással, a garanciákkal vagy a fizetéssel kapcsolatban. 

Ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket és persze meg is válaszoljuk azokat.

Ha itt mégsem talál a kérdésére választ, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Valóban van-e raktáron a termék?

HA a webshopban a termék képe mellett látható a zöld pipa és a RAKTÁRON felirat, akkor a termék a HALCATRAZ Horgászcentrum raktárában megtalálható, azaz megrendelés esetén akár aznap feladásra is kerülhet.

Amennyiben ezt a feliratot nem látja, úgy a terméket nekünk is be kell rendelnünk a gyártótól, ez hosszabb időt vehet igénybe. Ilyenkor a megrendelőt kiértesítjük, amennyiben a rendelést a megadott feltételekkel is fenntartja, úgy az előre egyeztetett időpontban kerül kiszállításra a rendelt horgászcikk.

Tényleg ingyenes a szállítás?

Igen, azoknál a rendeléseknél, ahol a megrendelés értéke eléri a 20 000 Ft-ot, ott a szállításért nem kell fizetni. Az ennél kisebb értékű csomagokra egy minimális szállítási díjat felszámolunk, azaz 1390 Ft-ot.

Azonban, a csomagolásért semmilyen esetben  sem számítunk fel költséget!