Pergető horgászat


Minden kezdet nehéz. Igaz a pergető horgászat elkezdésére is, hiszen óriási választék áll rendelkezésre horgászfelszerelésből. Első ránézésre át sem látja igazán a pergető horgász, hogy mit kell megvennie hozzá. Ebben a kezdeti kavalkádban próbálunk segítséget nyújtani a pergetéssel kapcsolatos legfontosabb kérdésekben.

A pergetés kezdőknek című videósorozatunk 2021-ben készült el a Youtube csatornánkon. Ebben az 5 részes videó gyorstalpalóban segít Tátrai Csaba kollegánk elsajátítani a legfontosabb praktikákat.

Az első részben kiderül, hogy milye szempontok alapján kell megválasztani a pergető botot. Kiderülnek a pergető botok legfontosabb tulajdonságai és a karakterisztikával kapcsolatos kérdésekre is választ ad Csabi. Nem muszáj a világ összes pénzét pergető botra költeni, mert pár ezer forintért is lehet pergető botot venni. Utána kiderül tetszik-e ez a horgászmódszer számodra.

A pergető videósorozat második részében a megfelelő pergető orsó kiválasztására irányul a figyelem. Nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű és méretű pergető orsó kerüljön a pergető botra. Ezért ez a videó különösen ajánlott a kezdők számára.

Wobblerrel vagy gumihallal pergessek?

Gondolom felmerült a kérdés benned is kezdő pergető horgászként! A 3. videónkban Csabi választ ad, hogy melyik évszakban és időszakban használj gumihalat vagy wobblert.

Egyre közelebb kerülsz a pergetés elkezdéséhez, viszont szükség van egy nagyon fontos lépésre. A megfelelő gumihal tűzés, twisterfej vagy cheburashka használata. Ha nincs, aki megmutassa a helyes csalifelkínálást, akkor az 5. rész neked készült! A helyesen feltűzött gumihal egyenlő a sikeres pergető horgászattal és a kapás elérésével.

Kezd már tetszeni a pergetés?

Szerintem igen, hiszen a videók megtekintése után kedvet kapok mindig a pergetéshez. A pergető horgászat egyik legfontosabb alappillére a ragadozó végszerelék. Fluorocarbon vagy drótelőke? Krimpelés vagy köthető drótelőke? Csabi válaszolni fog a felmerülő kérdésekre, ami megfogalmazódott benned a pergetés elkezdése előtt.

Bízunk benne, hogy segítenek a pergetéssel kapcsolatos videóink az indulásban. A megtekintés után sokkal könnyebb lesz eligazodni a pergető horgászfelszerelés kiválasztása során. Kérdés esetén állunk minden leendő pergető horgász rendelkezésére. Keress bennünket e-mailben vagy telefonon és segítünk kiválasztani a megfelelő pergető felszerelést!


Nézd meg az akciós pergető szett kínálatunkat, ahol a kiváló áron juthatsz jó minőségű pergetőfelszereléshez!

 IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

Kattints IDE!