Horgászvizek és horgász szállások

Az élményhorgászok többsége szeret újabb és újabb vizeket kipróbálni, persze a megszokott és szeretett, jól bevált szakaszok, tavak mellett.

Éppen ezért úgy gondoltuk, adjunk egymásnak információkat azokról a tavakról, partokról, folyószakaszokról vagy szálláshelyekről, ahol már horgásztunk.

Olyan kérdésekre igyekszünk választ adni:

  • Milyen halakra lehet számítani,
  • milyen típusú horgászatot érdemes ott alkalmazni,
  • vannak e a közelben jó szálláshelyek, ahol nem nézik rossz szemmel, ha egy horgászcsapat már pirkadatkor távozik, stb....

Igyekszünk egy-egy területet alaposan feltérképezni, azonban ez hosszabb időbe fog telni, így ez az oldal folyamatosan bővülni fog információkkal. Érdemes tehát többször felkeresni!

Természetesen ezeknek a helyeknek a feltérképezésében várjuk a horgásztársak javaslatait, véleményét, írásait is. Amennyiben van olyan horgászhely, amelyet szívesen bemutatna, írjon nekünk a horgá[email protected] email címre (lehetőleg fényképekkel, elérhetőséggel)

Folyók és holtágak

Akik szeretik a mindig változó, kissé rejtélyes és természetes vizeket, azok nagy kedvvel választják a folyókat. Legyenek akár élő folyóvizek, akár holtágak, ezek mindig szolgálnak egy kis meglepetéssel.

Íme kedvelt folyóink, holtágaink...

Horgász szállás

A legtöbb horgász nagy élvezettel látogatja meg az ország különböző pontjain lévő horgásztavakat, vagy népszerű folyószakaszokat. Azonban, ha valóban jól akarjuk érezni magunkat és nyugodtan akarunk horgászni, akkor érdemes a távolabbi helyeket több napra meglátogatni. Ehhez elengedhetetlen a szállás.

Íme horgászok által is tesztelt szálláshelyek...

Horgásztavak

Manapság egyre több település közelében találhatunk horgásztavakat, melyek általában több egységből állnak, így többféle horgászati típust is ki lehet rajtuk próbálni. A jó horgásztavak ismérve, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű hal-állománnyal rendelkezik.

Íme, azok a tavak, ahol kiváló a hal-állomány...