Folyók és holtágak

Kedvenc és ajánlott folyószakaszaink, holtágaink


Az összes referencia látható

Első dunai horgászatom

    • dunai4

Első Dunai horgászatomról szeretnék beszámolni. Tartsatok velem, Kárpátaljáról érkeztem ahol a Tiszán kergettem eddig a halakat. Régi nagy álmom volt ,hogy a Dunán horgászhassak és most valóra vált...
Szép napos őszi idő volt, mintha az égiek is azt szerették volna , hogy horgászni menjek. Körülbelül kilenc óra felé lehetett mire elfoglaltam a kiszemelt horgász helyemet. Nagyon izgatott voltam. Alig vártam már , hogy végre be dobjam a végszerelékemet.


Kapcsolódó szolgáltatások:


Az erőmű balinjai

    • erőmű1

A munka utáni rövid pecám helyszínének Magyarország második legnagyobb teljesítményű vízerőműve melletti szakaszát választottam a Tiszának. A tiszalöki erőmű megközelítésé nagyon egyszerű, Tiszalöktől nyugatra, a Tisza 518. folyamkilométerénél található. A horgászat célhala kezdetben harcsa később pedig a balin volt.


Kapcsolódó szolgáltatások:


Napra nap

    • napranap blogcikk2

Vendégposztunk a szobapeca.blogspot.com-ról, ahogy egy kedves horgásztársunk, barátunk látta a Duna-parti horgászatot. Ajánljuk mindazoknak, akik még nem próbálták, és persze, akik már horgásztak ilyen helyen, biztosan ők is felismernek néhány jellemző mozzanatot....


Kapcsolódó szolgáltatások:


Ebró, a halparadicsom

    • ebro3x 300x200

Az EBRO Spanyolország leghosszabb folyója. Teljes hosszúsága  909 km. A Kantaber-i hegységből ered, és az Aragónia-i völgyön át a Földközi tengerbe torkollik. A folyó teljes hosszúsága valamint a két tározója felejthetetlen élményt nyújt a horgászat szerelmeseinek.

Az odautazás sem jelent túl nagy problémákat, ha esetleg még nem is rendelkezünk személygépkocsival. Habár ezzel 2200 kilométer Budapestről, megoldható repülővel is az út, mégpedig a Budapest – Barcelona vonalon. 

Kapcsolódó szolgáltatások: