Horgásztavak

Közkedvelt horgásztavak

...feltöltés alatt...

Az összes referencia látható

Tíztó horgásztó

  • Tíztó este

Ha egy jót horgásznál egy vidéki idillben, vadregényes, természetközeli környezetben, a 2008-ban megnyitott Tíztó a te horgásztavad. 


Kapcsolódó szolgáltatások:


Velencei-tó turista szemmel

  • velenceitó 1

Ha jön a nyár, családok ezrei indulnak hosszabb-rövidebb nyaralásra. Nagyobb tavaink népszerű célpontok, a kikapcsolódás számos lehetőségét kínálják. A horgász ember pedig különösen szeret vízparton nyaralni, a hullámokon játszó fényekhez szokott szeme, a vízparti illatokat ismerő orra alig tud szebbet elképzelni. A susogó nád, a békák, vízimadarak hangjai nyugtatják leginkább a megfáradt horgász idegrendszerét, mégis valami új felfedezésének lehetőségét kínálja egy vízparti nyaralás. Csak egy probléma merül fel. Rövid idő elteltével elkezd viszketni a tenyere. Hú, de jó lenne itt egy kicsit horgászni!


Kapcsolódó szolgáltatások:


Székely – Őzetanya Öregtó

  • székely 4

Nyíregyháza környékén mára sok intenzív telepítésű horgásztó közül választhatnak a békés halakat kedvelő sporthorgászok. Több szempontból is kiemelkedik közülük a Székely – Őzetanya Öregtó 23 hektáros napijegyes tava, ami hét év után 2019 nyarán nyitotta meg újra a kapuit a horgászok előtt. Kétségkívül előnyös, hogy számtalan olyan hal van tóban, ami eddig még nem találkozott horoggal.


Kapcsolódó szolgáltatások:


Monoki víztározó

  • monok1

Pár dolog most jár a fejemben, még emésztem a mögöttem álló három napot, ami életem legjobb horgászatát jelentette egy olyan helyen, ahol mondjuk csak finoman úgy, hogy nem elterjedt a cath and realese szemlélet, ahol egy kapásért akár heteket is le kell ülni, egy olyan helyen, ami Magyarország egyik legkeményebb vadvize (mi a magyar Cassien-nek neveztük el), egy olyan helyen, amibe az ember nem tud nem beleszeretni. Kis élménybeszámolóm elején szeretném nektek leszögezni, hogy szándékosan nem fogok minden részletet leírni, mit hogyan csináltunk, ezt bocsássátok meg nekem, de nem érezném fernek barátommal, vendéglátómmal szemben az ezen a vízen szerzett 30 éves tapasztalatának kiteregetését, illetve halvédelmi szempontokat is igyekeznék szem előtt tartani, (értsétek ahogy szeretnétek), inkább arra fektetek hangsúlyt, hogy megismertessem veletek ezt a gyönyörű víztározót, és a benne rejlő kincseit. Ez a paradicsom amiről mesélni szeretnék nektek, nem más, mint Borsod megye kincse, a monoki víztározó!!!


Kapcsolódó szolgáltatások:


Orosi tó bemutatása

  • orositó1

November elején jártam az Orosi horgásztavon. Kora reggel indultam mivel nyitásra megszerettem volna érkezni. A tó partjára érkezve hatalmas köd fogadott. De ez nem gátolhat meg semmit sem!


Kapcsolódó szolgáltatások:


Merre induljak?

  • merreinduljak5

Manapság a horgászok nagy részét, akárcsak a társadalom egyéb katonáit, sok esetben a hétvégi horgászat reménye élteti a rohanó hétköznapokon :)
A dolgos napok rendszerint nálam is tervezéssel telnek, hogy hova is induljak a kedvenc szenvedélyemnek hódolni!?


Kapcsolódó szolgáltatások:


Horgászat receptre

  • receptre0

Az alábbi blogbejegyzést kedves barátunk, Czender Miklós engedélyével, az ő blogjáról (szobapeca.blogspot.hu) vettünk át. A blogbejegyzés eredeti címe: Receptre. (2018.06.21)
Tényleg olyan volt ez a három nap, mintha az orvos írta volna fel. Pihentünk, jól éreztük magunkat és horgásztunk, nem is keveset. Mutatok néhány képet és szövegelek hozzá egy kicsit....


Kapcsolódó szolgáltatások: