Ha egy jót horgásznál egy vidéki idillben, vadregényes, természetközeli környezetben, a 2008-ban megnyitott Tíztó a te horgásztavad. 

Magyarország déli részén, Budapesttől 160 kilométerre, Bács-Kiskun megyében, Baja és Érsekcsanád között, közvetlenül a Duna töltés mellett található a horgász- és szabadidőközpont, könnyen megközelíthető helyen. Két tó is biztosítja a horgászoknak a megfelelő élményt.

  • Tíztó este

A nagyobb tó 4,5 hektáros területén, kisebb és 5 kg feletti pontyok, valamint csukák, amurok, busák, süllők, kárászok és harcsák foghatóak a több mint 38 horgászhelyen.

A kisebb, 1 hektáros tavon is lehetőség van horgászni, mint egy 25 horgászhelyen, ahol ponty, amur, harcsa, kárász, csuka, dévérkeszeg kerülhet a merítőbe. A horgásztavak hétköznap és hétvégén is, illetve éjszakai horgászatra is látogathatóak. Versenyeket is rendszeresen rendeznek a tavon, nagy sikerrel.

Ezen kívül azok sem maradnak hoppon, akik nem egész nap szeretnének horgászni, hanem egy kicsit kikapcsolódnának egy kellemes környezetben.

A családtagoknak és természetesen a horgászoknak is zárt étkezőhelyiség, fedett terasz, büfé, játszótér, szállás és wellness részleg biztosított. Kiváló, tiszta, kulturált környezet, ahol a vendégek nagyszerűen eltölthetik a szabadidejüket. Akár saját maguk is elkészíthetik ételeiket bográcsos főzőhelyeken vagy kemencében, de van lehetőség grillezésre is.

A tó partján 20 db világítással és konnektorral felszerelt esőbeálló áll a horgászok rendelkezésére, az éjszakai horgászat kedvelői pedig sátrat állíthatnak közvetlenül horgászhelyük mellett. Gyerekeknek is van lehetőség horgászni, sőt, még horgásztáborok is vannak nyaranta a számukra. 

 

Tíztó Szállás

Vendégház 5 darab kétágyas szobája és 1 darab pótágyazható szobája, valamint egy 3 fős apartmanja várja egész évben a horgászatban megfáradt horgászókat, rövidebb és hosszabb pihenésre is.

A fedett helyen fürdeni vágyókat beltéri fűtött élménymedence, a további aktív pihenést pedig az infraszauna, finn szauna és a jacuzzi használata biztosítja. Beltéri medencéhez tágas uszodai pihenőtér is tartozik. 

 

Horgászati feltételek a Tíztó horgászközpontban

Horgászengedély, állami jegy szükséges! Minden horgásznak kiemelt figyelmet kell fordítania a megfogott halak épségének és a környezete tisztaságának megőrzésére. Jellemzően bojlis és feeder horgászatot szoktak folytatni. 3 kiló fölötti hal nem vihető el. Pontymatrac, merítő kötelező és lehetőleg 8-as, szakáll nélküli horog használata preferált. Egy jegy vásárlása két bottal való horgászatra jogosítja fel a horgászt.

Friss levegő, szép, tiszta, igényes környezet, rengeteg élmény várja a Tíztón, a horgászni vágyókat!


Nyitva tartása: 

HétfőZÁRVA
Kedd-Vasárnap07:00-18:00

Elérhetőségek:

E-mail: [email protected]

Telefonszám: 06/70 424 6817