Fox Rage Dropshot és Rage Spin ML pergetőbotok

Minden címke 301


Mutasd az összes cikket...

Hihetetlen érzékenység, hihetetlen strapabírás, prémium anyaghasználat. Ez mind jellemzi a Fox Rage Dropshot és Rage Spin ML névvel ellátott botjait. Noha már kifutó szériáról van szó, ez inkább csak az árban mutatkozik meg, s nem a specifikációkban.


Fox Rage Dropshot


Ultrakönnyű, ultra-strapabíró, ultra-érzékeny. Ezekkel lehet jellemezni a Fox Rage Dropshot nevű termékét, melynek gyártásakor különleges, IM7 karbonszálakat használtak a nagy terhelések kibírásáért. Noha masszív szerkezetről van szó, a botok hegyeit mégis olyan érzékenyre sikerült kialakítani, hogy a legkisebb kapást is azonnal láthatjuk. 

A kialakítása rendkívül ergonomikus, szinte ráül az ember kezére, és ránézésre is lehet látni rajta a prémium anyaghasználatot. Ezeket már csak tetőzi a jó minőségű gyűrűk használata, és a hosszú, 300 cm-es felépítés.


Fox Rage Spin ML


Hasonlóan a Dropshothoz, a Spin ML is a Fox Rage almárkájának egyik gyümölcse. A bot a cég minőségéhez híven szintén IM7 karbonból készült, mely rendkívüli rugalmasság mellett nagy strapabírást ígér. Szállítási hossza 137 cm, melyen 8 kopásálló és jó hőleadású gyűrű osztozkodik. Szerelhetősége könnyű, hiszen mindössze két részből áll, súlya pedig pehelykönnyű.