Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft169991
Akciós / Új
(18)
Gyártó
(1)
(1)
(81)
Hossz (m)
(6)
(5)
(6)
Legnépszerűbb termékeink
(9)
(5)
Méret
(2)
(5)
(5)
(1)
(3)
(1)
(6)
Raktáron
(31)
(50)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Wolf

Az új márkánk, a Wolf, a pontyhorgászat szülőföldjéről az Egyesült Királyságból érkezett a Halcatraz Horgászcentrumba. A közkedvelt forgalmazott márkáink számát, csak kifejezetten indokolt esetben bővítjük. Ez most egy ilyen volt.

Személyes ismertség is fűz a Wolf márkát megálmodó személyekhez, de nem ez döntött ebben az esetben. A döntő szó, az az innováció volt. Mindig szívesen állunk be olyan cégek mögé, és bővítjük a választékunkat a termékeikkel, melyek új lendületet is adnak, adhatnak a horgászfelszerelések fejlődésének. Esetünkben a pontyhorgászoknak kínálnak olyan egyedi és továbbfejlesztett megoldásokat, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy minden bojlis horgász kedvencévé válnak. Pont ez az egyediség, teszi ismét a Halcatraz választékát az ország talán legjobban felszerelt horgászboltjává. Fontos számunkra, hogy a látogatóinknak mindig be tudjuk mutatni, hogy milyen egyedi fejlesztések segítik őket abban, hogy egyre jobb horgásszá váljanak. Tudjuk, hogy a Wolf termékek a prémium minősége nem az átlagot képviseli hazánkban. Mégis, nem lenne teljes a Halcatraz Horgászcentrum választéka, ha egy prémium márkát nem mutatnánk be a nagyközönségnek.
Itt tart a botgyártás, ilyen egy eredeti angol, Angliában készült elektromos kapásjelző. Ilyen az X-Spod, ami kompromisszumok nélküli eszköz az etetésünkhöz. Olyan egyedi method technikát dolgoztak ki, amit mi magunk is alig vártuk, hogy kipróbáljunk, mert soha nem látott lehetőséget láttunk az új Wolf Method Feeder Lead System.

De ne menjünk ennyire előre, nézzük sorba a fő termékeket:

A Wolf a pontyozó horgászok álmait, vágyait valósítja meg a horgászközökben. Egy valódi prémium márka, kompromisszumot nem tűrő választékkal. Ez az a pár gondolat, ami először eszembe jutott, miután a kezembe foghattam a Wolf bojlis botjait, a Wolf X Series-t. Nagyon sok horgászcég pontyozó botjainak csúcskategóriája nem éri el azt a minőségi szintet, ahol a Wolf X Series botjai kezdődnek. És ez csak a kezdet, ezt lehet fokozni.  A Wolf X3K Series és a csúcsmodellek a Wolf X1K Series bojlis botjai a pontyozó botok Rolls Royce-ai. Nem csak a minőségi anyagok használata, a tökéletes formatervezés, mert ezeknél a botoknál már az is van, de az a megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan érzés, amikor a kezedbe veszed ezeket a termékeket. Fantasztikus! Bár minden horgász megtehetné, hogy ilyen botokat használjon! 

Ha már érintettük a botokat, ne hagyjuk ki a bottartó fejeket se. Úgy gondolom, a hazai piac is „megérett” az egyedi, minőségi bottartó fejek befogadására. Mindig szerettem az olyan bottartókat, amelyek rögzítették a botot. Így mindegy volt, hogy kiemelve állítom fel a botjaimat, vagy akár a vízbe nyomva a spiccet, mindig biztonságban voltak. Ezek a fejek természetesen nem csak ezt tudják. Egyediségük nem csak sokszínűségükben jelenik meg, hanem jellegzetes alakjukban is. A Wolf bottartóit már messziről kiszúrják majd a szakértő szemek.

A partról történő etetés egyre több versenyt dönt el. Ki tudja pontosabban, gyorsabban, sőt minél messzebb végrehajtani. Az etetőrakéták is évről évre egyre jobbak, így segítve a horgászokat. A Wolf X-Spod etetőrakétája ma a piac egyik legjobb, ha nem a legjobb rakétája. Több versenyző egyértelmű állítása szerint, a legjobban tölthető és a legkönnyebben visszatekerhető etetőrakéta. Természetesen 2 méretben és méretenként 3 színben került forgalomba. Próbáld ki te is a Wolf X-Spod etetőrakétáját, és csatlakozz a számos elégedett vásárlónk táborához!

Mi is a pontyhorgászok legjellegzetesebb eszköze? Szerintem egyértelműen az elektromos kapásjelző szett, mely nélkülözhetetlen eszköz a versenyeken és a hosszabb túrákon. Egyre többen keresik azokat a prémium minőségű kapásjelzőket, melyek megbízható társuk lehetnek a versenyeken vagy a hosszú túrákon. Azoknak, akik a legjobbat keresik mutatjuk be a Wolf legújabb kapásjelző szettjét, a Wolf ICON szettet. Mi bennük a különleges?

  • Az, hogy gyönyörűek? Ugyan már, az az alap, hogy a Wolf kapásjelzői nagyon jól néznek ki.
  • Az, hogy mindent tudnak, amire a horgásznak szüksége lehet? Természetesen ez is elvárható ezektől a jelzőktől. 
  • Az, hogy a legmodernebb technikát használták a gyártás során? Természetesen, fel sem merülhet más.

Akkor? Ha hiszitek, ha nem, de ezek a jelzők nem Kínában készülnek! A Wolf kapásjelzőin a MADE IN UK felirat olvasható! Ez az, ami bizalmat kelt a márka felé, és nem volt kérdés a számunkra, hogy a Halcatraz Horgászcentrum kínálatában is meg kell jelenjenek a Wolf termékek. Külön büszkék vagyunk rá, hogy a ICON kapásjelzők nálunk kaphatóak először Európában! Ezek azok az apró lépések, melyek segítenek minket abban, hogy a halcatraz.hu webáruház egyre ismertebb és kedveltebb legyen a horgászok körében.

 
Mutass többet
Találatok száma: 76 + 5 rejtett
Lista szűrése