Szűrők
Bruttó ár
1389Ft Ft4291
Akciós / Új
(2)
Gyártó
(1)
(3)
(3)
(3)
(1)
(4)
(3)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(13)
(8)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Keszegező etetőanyagok

Az etetőanyagok a horgászatok elengedhetetlen kellékei. Egy jó keszegezésre ki mondana nemet?
 

Keszegező etetőanyagok folyóvízre:

Gyakran a keszeg horgászata egyszerűbb, mint gondolnánk, de akad olyan helyzet is, hogy nehezebb, mint elsőre hittük. A csodaszép horgászatban az a legjobb, hogy a vízterület is megválaszthatja azt,
hogy mivel érdemes próbálkozni a horgászat során. Vegyünk például egy gyors folyót, legyen a Tisza. Mivel erősen húz még akkor is amikor „csendesnek” titulálják, így az etetésünket nagyon nehéz és
talán lehetetlenség is koncentrálni. Általában az áttörést az ütemes és tetemes mennyiségű etetőanyagok bejuttatása szokta meghozni. Egy ilyen vadvízen kevésbé számít az etetőanyagok minősége. A mennyiség már annál inkább domináns.
 

Keszegező etetőanyag állóvízre:

A keszegező etetőanyagok általában egy kicsit édeskések. Állóvízen a felállás már teljesen más. Az ügyes match horgászok gyönyörűen meg tudják horgászni a vízoszlop teljes magasságát. Ilyenkor nem a keszeget húzzák le fenékre, hanem meghorgásszák a keszegek tartózkodási helyét abban az adott időszakaszban. Én egy Tiszai horgászat alkalmával bátran szoktam alkalmazni a Haldorádó Big River – Mohos Dévér etetőanyagát. Jól tapadnak, de gyorsan oldódnak. Az értékes összetevők közül kiemeljük azokat a nehéz szemcséket, amelyek garantáltan a mederfenéken maradnak a legerősebb sodrásban is, és a végszerelék köré gyűjtik a halakat.
 

Keszegező etetőanyagok horgászversenyekre:

Állóvízi versenykörülmények között előszeretettel alkalmazom a VDE Gold Pro Bream Classic 1kg - VDE Keszegező Etetőanyagot. Szenzációs keszegező etetőanyag. Szinte minden keszegfélére eredményesen használhatjuk. A vízben jól oldódik és aromájával már messziről odacsalja a halakat. Másik személyes kedvencem a Serie Walter Racer Etetőanyag – Roach. Nem csak bodorkára ajánlott csúcskategóriás keszeges versenyszintű etetőanyag. Barna színű, édeskés, koriander illatú keverék, amely természetes összetevőinek és fűszereinek köszönhetően órákon át helyben tartja a halakat. A nedvesítés és a hozzáadott föld függvényében eredményesen használható sekély állóvíz és mélyebb folyóvízen egyaránt. A Sorból kihagyhatatlan a Haldorádó Etetőanyag Nagy Dévér 1 kg. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. Ami biztos, ha keszegezésre adjuk a fejünket és ebből a kategóriából választunk, akkor nem fogunk csalódni.
Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése