Szűrők
Bruttó ár
4489Ft Ft24491
Akciós / Új
(28)
Gyártó
(10)
(126)
(25)
(28)
(16)
(6)
(3)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
Méret
(25)
(22)
(28)
(27)
(21)
(27)
Raktáron
(86)
(131)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Rövidnadrág horgászoknak

Horgászat közben a komfortos öltözet létfontosságú. Megfelelően kell kiválasztani a horgászat során viselt ruhákat évszaknak és az időjárásnak megfelelően. A kényelmetlen ruha képes elrontani a horgászatot és rányomja a napra a bélyegét. Nem csak a horgász ruházat típusát kell helyesen megválasztani, hanem a minőségére is oda kell figyelni. A Halcatraz horgász webáruházban kínált ruhák minőségére minden esetben odafigyelünk. Ha úgy ítéljük meg, hogy nem megfelelő a márka minősége, akkor nem kerül be a kínálatunkba.

A horgászok között a pamut melegítő rövidnadrág a legnépszerűbb. Ezek a rövidnadrágok kényelmes viseletet jelentenek a horgászok számára. Nem kell hozzá övet használni, ezért nem szorít a horgász székben ülve sem. A nyári melegben érdemes zöld színű rövidnadrágot választani a fekete helyett. Ezek a rövidnadrágok 2-4 darab zsebbel rendelkeznek. Érdemes cipzárral rendelkező zsebes horgász rövidnadrágot választani. A vízparton nehéz megtalálni az elhagyott iratokat és különböző horgászfelszerelést. Kínálatban nincs hiány rövidnadrágokból, mert több márka termékeiből lehet választani a horgász webáruház felületén.

A horgászok körében közkedvelt típus a combat típusú sokzsebes rövidnadrág. Ez a típus 4-6 darab zsebbel van ellátva és kiváló tárolási lehetőséget nyújt az eszközeinknek. Ezek a szövet rövidnadrágok stílusos megjelenést biztosítanak a mindennapokban is. Bátran fel lehet venni munkába járáshoz is. A combat típusú rövidnadrágok lehetőséget kínálnak derékszíj, azaz öv viseléséhez. 

Már csak azt kell kiválasztanod, hogy melyik horgászmódszerhez öltözöl fel. A finomszerelékes feeder horgászoknak a Matrix kínálatából érdemes rövidnadrágot választani. A bojlis pontyhorgászok a Fox és Korda rövidnadrágokat választja. A pergető horgászoknak sem kell aggódni. A Fox Rage gondoskodik a legmenőbb pergető rövidnadrágok tervezéséről. Természetesen ez nincs kőbe vésve. Bátran lehet viselni pergető nadrágot feeder horgászathoz, vagy fordítva. 

Bízunk benne, hogy megtalálod a horgász webáruház kínálatából a megfelelő rövidnadrágot. Horgászni csak kényelmes ruhában lehet, ezért válaszd ki a megfelelő darabot nálunk valós raktárkészletről.

 
Mutass többet
Találatok száma: 111 + 106 rejtett
Lista szűrése