Szűrők
Bruttó ár
4489Ft Ft24491
Gyártó
(10)
(98)
(25)
(28)
(16)
(6)
(3)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(10)
Méret
(21)
(18)
(24)
(23)
(17)
(23)
Raktáron
(78)
(111)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Rövidnadrág horgászoknak

Horgászat közben a komfortos öltözet létfontosságú. Megfelelően kell kiválasztani a horgászat során viselt ruhákat évszaknak és az időjárásnak megfelelően. A kényelmetlen ruha képes elrontani a horgászatot és rányomja a napra a bélyegét. Nem csak a horgász ruházat típusát kell helyesen megválasztani, hanem a minőségére is oda kell figyelni. A Halcatraz horgász webáruházban kínált ruhák minőségére minden esetben odafigyelünk. Ha úgy ítéljük meg, hogy nem megfelelő a márka minősége, akkor nem kerül be a kínálatunkba.

A horgászok között a pamut melegítő rövidnadrág a legnépszerűbb. Ezek a rövidnadrágok kényelmes viseletet jelentenek a horgászok számára. Nem kell hozzá övet használni, ezért nem szorít a horgász székben ülve sem. A nyári melegben érdemes zöld színű rövidnadrágot választani a fekete helyett. Ezek a rövidnadrágok 2-4 darab zsebbel rendelkeznek. Érdemes cipzárral rendelkező zsebes horgász rövidnadrágot választani. A vízparton nehéz megtalálni az elhagyott iratokat és különböző horgászfelszerelést. Kínálatban nincs hiány rövidnadrágokból, mert több márka termékeiből lehet választani a horgász webáruház felületén.

A horgászok körében közkedvelt típus a combat típusú sokzsebes rövidnadrág. Ez a típus 4-6 darab zsebbel van ellátva és kiváló tárolási lehetőséget nyújt az eszközeinknek. Ezek a szövet rövidnadrágok stílusos megjelenést biztosítanak a mindennapokban is. Bátran fel lehet venni munkába járáshoz is. A combat típusú rövidnadrágok lehetőséget kínálnak derékszíj, azaz öv viseléséhez. 

Már csak azt kell kiválasztanod, hogy melyik horgászmódszerhez öltözöl fel. A finomszerelékes feeder horgászoknak a Matrix kínálatából érdemes rövidnadrágot választani. A bojlis pontyhorgászok a Fox és Korda rövidnadrágokat választja. A pergető horgászoknak sem kell aggódni. A Fox Rage gondoskodik a legmenőbb pergető rövidnadrágok tervezéséről. Természetesen ez nincs kőbe vésve. Bátran lehet viselni pergető nadrágot feeder horgászathoz, vagy fordítva. 

Bízunk benne, hogy megtalálod a horgász webáruház kínálatából a megfelelő rövidnadrágot. Horgászni csak kényelmes ruhában lehet, ezért válaszd ki a megfelelő darabot nálunk valós raktárkészletről.

 
Mutass többet
Találatok száma: 107 + 82 rejtett
Lista szűrése