Horgász nadrág

Fontosnak tartod a megfelelő öltözködést horgászat során? Fontos a megfelelő minőségű horgász ruha és a réteges öltözködés. Szerencsére nagy választékot találhatsz a Halcatraz webáruház kínálatában ruhák terén. Lehetőséget kínálunk az év minden napjára megfelelő ruházatot találni horgászathoz. Zoknitól a sapkáig, mindent találhatsz a webáruházban. Napjaink horgász ruhái viselhetők a mindennapokban divatos megjelenésük miatt.

Horgászat során viselhetz rövid és hosszú nadrágot a maximális kényelem érdekében. Számos forgalmazóval és gyártóval állunk kapcsolatban, akik kiváló horgász nadrágokat tartanak a kínálatukban. Érdemes megemlíteni a legnépszerűbb horgász nadrág gyártóit:

  • Avid Carp
  • Fox
  • Fox Rage
  • Matrix
  • Korda
  • Guru
  • Preston
  • Prologic
  • Savage Gear

A kínálatunkban nem szerepelnek silány minőségű vagy kétes eredetű termékek. Gondosan megválogatjuk, hogy milyen termékeket veszünk fel a kínálatunkban. A minőséggel nem lesz gond, hiszen 15 éves tapasztalat áll mögöttünk. Nekünk is az elégedett vásárló a célunk. Fontos kiemelnem, hogy minden horgász ruházat és nadrág külön cikkszámon található meg a webáruházban. Érdemes használni kereséskor a szűrőket, amelyet a találati lista bal oldalán helyeztünk el. Ki kell választani a kívánt gyártót és a megfelelő méretet a vásárláshoz. Természetesen lehetőséget kínálunk a ruhák méret cseréjére, ha nem sikerült eltalálni a megfelelő méretet. Próbálunk minél több adatot feltüntetni a webáruházban, mert mi is tudjuk milyen nehéz  horgász nadrágot rendelni interneten keresztül. A gyártók által közzétett mérettáblázatot minden esetben mellékeljük, ha rendelkezésünkre van bocsátva.

Minden termék valós raktárkijelzéssel jelenik meg az online webshop felületén. Nem kell heteket várni a megrendelt horgász nadrágra vagy ruhára. Ha raktáron van 1-2 napon belül kiszállítjuk. Valós raktárkészletet jelzünk, nem pedig a külső raktár készletét. Nagyon gyakran találkozunk ezzel a kérdéssel telefonon, hogy van-e az adott ruhából készlet. Ha oda van írva, akkor 99,9%, hogy van raktáron. Fontos szempont lehet, ha utolsó pillanatban horgászat előtt szeretnél ruhatárat bővíteni.

A horgász ruhák kiváló ajándékok is egyben, ezért itt sem az utolsó szempont a gyors kiszállítási idő.

Mutass többet
Találatok száma: 429
Lista szűrése