Szűrők
Bruttó ár
5488Ft Ft89991
Akciós / Új
(42)
Gyártó
(23)
(9)
(33)
(35)
(21)
(6)
(21)
(19)
(8)
Legnépszerűbb termékeink
(6)
(8)
(21)
Méret
(1)
(4)
(8)
(23)
(27)
(26)
(27)
(26)
(22)
(5)
Raktáron
(88)
(89)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Csizma, melles csizma

A horgászat mára már 4 évszakos hobbivá nőtte ki magát. Nincs megállás akkor, sem ha beköszön a szeles-esős idő sem. De ha ilyen időjárási viszontagságok között szeretnék horgászni nélkülözhetetlen számunkra a megfelelő öltözet és lábbeli.

A csizmák formája és minősége a különböző igényekhez alkalmazkodik. Online webshopunkban ezt a kategóriát 4 részre osztottuk: Combcsizma, Gumicsizma, Melles csizma és Thermo csizma.

Mindegyik csizma fajtának megvan a maga funkciója. A combcsizmák rendkívül praktikusak, ha vízbe gázolás alkalmával, maximum valamivel térd felé ér a víz. Ilyenkor alkalmazzuk bátran a horgász combcsizmákat.
A gumicsizma előnyeit és magát a terméket is teljesen fölösleges jellemezni, hiszen nincs olyan ember, aki ne találkozott volna már ezzel a kiváló lábbeli típussal. Egy könnyed nyári tavi túltöltéskor is csak nyugodtan a lábunkra kapjuk, és már mehet is a horgászat.
A melles csizma már teljesen más funkcióval van ellátva. Javarészt nagyobb halgazdaságok vásárolják fel őket. Megmagyarázni ezt teljesen felesleges miért. De akadnak gyakran olyan tavak is amelyeket verseny folyamán hal lekötés céljából csak ilyen ruházattal lehet megoldani.
Rendkívül praktikus a hirtelen mélyülő tavak esetében. Az egyik legnagyobb találmány pedig a thermo csizma. A hideg őszi lucskos időszakokra is megoldást nyújt. A sáros környéken könnyedén átjuthatunk és közben a lábunk sem fog megfagyni. Ennek köszönhetően egy hideg őszi süllőzés sem fogja feladni számunkra a feladatot. A pontyhorgászok is előszeretettel alkalmazzák, hiszen a nagyhalas őszi szezonban elég kevés alkalommal szólal meg a kapásjelző és addig indokolt olyan ruházatban várni azt, amely megfelelő védelmet biztosít.

 
Mutass többet
Találatok száma: 53 + 124 rejtett
Lista szűrése