Szűrők
Bruttó ár
10989Ft Ft29391
Akciós / Új
(12)
Gyártó
(24)
(6)
(7)
(6)
(7)
(8)
(8)
Legnépszerűbb termékeink
(5)
(7)
Méret
(1)
(3)
(9)
(9)
(9)
(9)
(9)
(7)
(2)
Raktáron
(40)
(26)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Thermo csizma

A hidegebb idő beköszöntével nagyon sok horgásztársunknál a horgászkedv is alábbhagy. Érthető ez, hiszen a horgászat szabadtéri tevékenység, így alapvetően szükségeltetik hozzá a nyári meleg vagy legalább a kellemes időjárás. A legtöbb ember szeretné komfortosan érezni magát a parton vagy a csónakban, így ha a levegő lehűl, a kinti hőmérséklet csökken, a legtöbben elteszik a horgászfelszerelést. A legelszántabbak azonban még hidegebb időben, sőt akár még a tél közepén is hódolnak a hobbijuknak. Ehhez elengedhetetlen a jó minőségű ruházat, melynek része a lábbeli is.

Télen még egy rövid rablóhalazást, egy-két órás horgászatot is tönkre tud tenni, ha fázik a láb. Igen kellemetlen a fagyos, vizes, deres, havas talajon álldogálni, átázott cipőben közlekedni. Nem beszélve a fagyási sérülésekről, amelyeket érdemes komolyan venni! Ráadásul időnként elengedhetetlen a vízbe gázolás, de még a csónakos horgászatnál is csak pár centiméter választja el a talpunkat a jéghideg víztől. Ezekre a helyzetekre tökéletes lehet számunkra egy thermo csizma.

Az Energo Team kínálatában igazán extrém, -20⁰C, -30⁰C, vagy akár -40⁰C-os hőmérsékletre is találhatunk megfelelőt Thermo, Eskimo és Polar fantázianevek alatt. Ezek súlya rendkívül csekély, így a rátapadt sártól sem lesz ólomnehéz a lábunk. Mindegyik rendelkezik kivehető, mosható béléssel és arkantyúval a levétel megkönnyítésére.

Természetesen a Rapala kínálatából sem hiányozhat a thermo csizma, amely nem más, mint a Rapala Sportsman Thermo EVA. Ez a változat szintén pillekönnyű, a vastag bélése kivehető és mínusz harminc Celsius-fokig garantáltan nem fagy meg benne a lábunk. Természetesen ez Magyarországon  extrém hőmérsékletnek számít, így nagyon ritka, de ebből fakad, hogy az itteni teleket gond nélkül átvészelhetjük benne.

A FOX 2021-es újdonsága a Fox Neoprene Boots horgászcsizma. Létezik Camo változatban és a Fox Rage jól ismert szürke terep mintázatában. Tökéletesen vízhatlan, talpa vastag és csúszásmentes, a hőszigetelésről pedig a 4mm-es neoprén anyag gondoskodik. Látható, hogy a horgászfelszerelések gyártói minden felmerülő problémára igyekeznek megoldást találni. Szánjuk rá magunkat egy jó minőségű thermo csizma beszerzésére, hiszen a természet minden évszakban szép, a horgászat pedig télen is űzhető!

Mutass többet
Találatok száma: 14 + 52 rejtett
Lista szűrése