Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft14992
Akciós / Új
(2)
(2)
Gyártó
(2)
(1)
(2)
(8)
(1)
(4)
(10)
(10)
(1)
(5)
(2)
(9)
(6)
(1)
(2)
(2)
(3)
(6)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(2)
(15)
Méret
(4)
(1)
(14)
(7)
(4)
(14)
(7)
Raktáron
(51)
(29)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Kesztyű-dobókesztyű horgászoknak

A kesztyű, mint ruhadarabot már az ókorban elkezdték használni. Bár hajdani elődjének a funkciója jelentősen eltért a maitól. A kesztyűt napjaink horgászai különböző célra használják.

3 nagy csoportot szeretnék én személy szerint bemutatni nektek.

Az első a dobókesztyű. A dobókesztyűt a horgászok akkor használják, ha nagyobb távolságot szeretnének elérni. Ilyenkor maga a dobás is nagyobb erőkifejtést igényel, így a horgászt a zsinór által is nagyobb erőhatás éri. Ha esetleg fonott a dobóelőke, akkor kap igazán nagy hangsúlyt a dobókesztyű. Két személyes kedvencem a Fox Casting Finger Stall és a Wolf Casting Glove XK-1. A Fox puha védőrétegekkel rendelkezik, melyekkel dobás közben jobban érezhetjük a zsinórt, mint a hagyományos bőr dobókesztyűkkel. A Wolf megbízható Kevlar dobókesztyű a Wolf kínálatából. Kiváló védelem a dobóujjának a zsinór által okozott sérülések ellen. Használható szélsőséges hatótávolságú távdobások esetében. Tépőzárral lehet rögzíteni jobb vagy bal kézen egyaránt. A csuklópánt a használat során a kesztyűt a helyén tartja.

Második csoport a hagyományos kesztyűk, amelyekkel a hideg ellen védekezünk és más különleges funkciójuk nincs. Ilyen például a Fox Camo Thermal Gloves - Fox Thermo Horgász Kesztyű. Rendkívül magas minőséget képvisel. Megkockáztatom, hogy az egyik legjobb thermo kesztyű a piacon.

Harmadik csoport a pergető horgászokat célozta meg. Számukra rendkívül fontos a folyamatos kontakt a bottal. Az egyik legjobb példa erre a Spro Freestyle Pergető Kesztyű. Kiválóan alkalmas ősszel vagy télen a pergető horgászok számára. Kényelmes viselet, mert az anyaga nem túl vastag és nem korlátozza a kezünket a mozgásban. A kesztyű felső része vízhatlan, tökéletesen lepergeti a vizet. A kesztyű hüvelyk és mutatóujja kinyitható, így szerelékszerelésnél, vagy mobiltelefonáláskor sem korlátoz bennünket a viselete. A kesztyű belsejében puha, meleg gyapjú gondoskodik a melegen tartásról.

 
Mutass többet
Találatok száma: 80
Lista szűrése