Szűrők
Bruttó ár
3489Ft Ft69991
Akciós / Új
(119)
(21)
Gyártó
(37)
(6)
(37)
(5)
(736)
(231)
(26)
(36)
(33)
(221)
(9)
(6)
(117)
(6)
(6)
(44)
(73)
(9)
(5)
(15)
(6)
(11)
(29)
(28)
(3)
(13)
Legnépszerűbb termékeink
(32)
(12)
(4)
(143)
Méret
(187)
(144)
(8)
(187)
(3)
(182)
(3)
(144)
(4)
(191)
(2)
(2)
(1)
Raktáron
(554)
(1199)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Felsőruházat horgászoknak

A horgászat nagyon sok embernek ma már több, mint hobbi. Ezt a legtöbb gyártó is tudja és termékpalettájuk egy részével sok esetben kifejezetten ezt a réteget célozzák meg. Ők azok, akiknek az életük minden percét átszövi a szenvedélyük és a külvilág felé is szeretik ezt megmutatni. Ezek a kollégák megjelenésükkel is igyekeznek üzenni mindenki számára: én horgász vagyok!

Természetesen egy ruházati termékkel ma már többet kapunk, mint pusztán divatcikket. Amellett, hogy egyértelművé teszi meggyőződésünket, számos olyan rejtett tulajdonsággal is rendelkeznek, melyeket elsőre nem gondolnánk fontosnak. Ha hidegre készülünk, legegyszerűbb példaként elég megvizsgálnunk a FOX Tri-Layer STD kabátját, mely egy háromrétegű ruhadarab, ami vízhatlan cipzárakkal, varrásokkal és 25K-s (!) vízállósággal rendelkezik. Hasonló minőséget képvisel a Fox HD Lined Jacket, ami egy bélelt kabát a hideg pecákra. Mindkettő átgondolt, komoly tervezés eredménye, így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi terméket kapunk a pénzünkért. Természetesen ugyanez igaz a többi gyártó ruházataira is. A Daiwa kabátja, a Matrix vagy Guru softshell felsőruházati termékei ugyanennyire meggyőzőek.

A horgászat elkerülhetetlen velejárója a hideg mellett sok esetben a hőség. Ennek leküzdése legalább akkora feladat a gyártók számára, mint a hideggel való megbirkózás, még ha elsőre nem is hinnénk. A magas UV sugárzás ellen több márka is megalkotta a megfelelő öltözéket. A Fox Rage, a Rapala vagy a Savage Gear hosszú ujjú felsői tökéletesek a tűző napon történő csónakos pergetésekre, ahol esélyünk sincs árnyékot találni. A Korum nagyszerű felsőt dobott a piacra, mely szintén hosszú ujjú, de kapucnival van ellátva és egy különleges, ún. Dri-Active anyagból készült. Ennek köszönhető, hogy a nedvességet elvezeti, így télen akár aláöltözetként, nyáron pedig felsőruházatként is viselhetjük, hiszen karjainkat teljes hosszban védi a leégéstől.

Ha csak egy egyszerű pólót vagy pulóvert szeretnénk magunknak találni, rendkívül széles választékból csemegézhetünk. De a technikai újításokat még ezekben a kategóriákban sem feltétlenül kell nélkülöznünk. A Korda LE Kamo Pro Tee például egy nagyon gyorsan száradó, könnyű anyagú póló.

A néhány felsorolt darab csak néhány a temérdek típus, fazon, szín közül, hiszen minden gyártó igyekszik olyan ruházatot tervezni, amelyiken megakad a horgásztársak szeme. Természetesen a számtalan hasznos tulajdonság mellett ezek a ruhadarabok nem válnak hivalkodóvá, így nyugodtan viselhetjük bármelyiket az utcán is. Még a pénztárcánkba sem kell mélyen belenyúlni, hiszen ezért az árért nem csak emblémát, feliratot vagy márkajelzést kapunk, hanem komoly tudást és minőséget is.

Mutass többet
Találatok száma: 1090 + 663 rejtett
Lista szűrése