Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft16991
Akciós / Új
(10)
(10)
Gyártó
(7)
(8)
(3)
(1)
(4)
(23)
(3)
(8)
(77)
(35)
(13)
(8)
(4)
(1)
(2)
(27)
(4)
(3)
(1)
(13)
(3)
(5)
(13)
(16)
(30)
(2)
(15)
(1)
(1)
(24)
(2)
(1)
(14)
(7)
(1)
(1)
(2)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(2)
(2)
(5)
(37)
Raktáron
(145)
(242)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász sapka

Fontos a megfelelő öltözködés a mindennapjainkban. Ez horgászat közben sokkal fontosabb, hiszen lényegesen jobban ki vagyunk téve az időjárás változásainak. Magyarországon négy évszak van jelen, ami változatos időjárást hoz maga után. Sajnos a tudomány még mindig nem áll ott, hogy változtassunk az időjáráson. Ezért kénytelenek vagyunk, mi magunk, horgászok a legjobb ruhadarabot, horgász sapkát választani az adott horgászathoz. Nincs könnyű dolgunk, hiszen óriási horgász sapka választékból lehet választani a webáruház kínálatából.

Mik azok a szempontok, aminek meg kell felelnie egy horgász sapkának?

Legyen kényelmes, még az egész napos viselet során is. Ne irritálja a felhasznált anyag a fejbőrünket és a hajunkat. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű horgász sapkák kiválasztására. Silány minőségű, magas műanyag tartalmú sapkát elvből sem fogsz találni a halcatraz oldalán.

 • Horgász baseball sapka
 • Horgász téli sapka
 • Horgász csősál
 • Horgász kalap

A horgász baseball sapkák között igazán óriási a választék. Ezek a sapkák állítható mérettel rendelkeznek, így szélesen állítható a méretük. Tavasztól őszig bátran ajánlható a viseletük. A legnépszerűbb márkák a horgász sapkák kínálatában:

 • Fox
 • Preston
 • Gamakatsu
 • Rapala
 • RidgeMonkey
 • Prologic
 • Daiwa

Természetesen ezeken a gyártókon kívül is találhatsz megfelelő fejfedőt, de ezek a legnépszerűbb márkák. A téli sapkáink között viszont van pénztárcabarát és egészen komoly, merinói gyapjúból készült változat is. Ezt azoknak szánjuk, akik tényleg szeretik a kiváló minőségű ruhadarabokat horgászat közben is. A horgász sapkákat négy nagy csoportra bonthatjuk.

A megfelelő ruhadarab kiválasztása során biztos feltűntek a csősálak. Nagyon fontos és praktikus felszerelés a hideg napokon, vagy az erős UV sugárzás ellen. Fontos, hogy UV védelemmel ellátott verziót válassz, ha nyáron szeretnéd hordani!

A horgász kalap igazán egyedi és utánozhatatlan viselet. Már távolról kiszúrható, hogy egy horgász jön velünk szembe kalapban. Gyakran viselik utcán is, mert divatos lehet megfelelő öltözettel kombinálva. Több szempontból is előnyös, hiszen védi a fejtetőt és a szemünkbe sem fog a nap sütni a viselésekor.

A webáruház kínálatában biztosan találsz megfelelő sapkát horgászathoz. Válogass kedvedre és a rendeléstől számított 1-2 napon belül fel is veheted!

Mutass többet
Találatok száma: 387
Lista szűrése