Szűrők
Bruttó ár
1988Ft Ft16991
Akciós / Új
(4)
Gyártó
(5)
(1)
(1)
(3)
(3)
(29)
(8)
(5)
(1)
(8)
(1)
(5)
(1)
(4)
(5)
(12)
(1)
(7)
(1)
(10)
(1)
(2)
(1)
(1)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(5)
Raktáron
(49)
(69)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Téli sapka horgászoknak

A horgászat télen megfelelő meleg öltözet nélkül inkább szenvedés, mint izgalmas kikapcsolódás. Szerintem saját példán keresztül tudhatod, milyen rossz a vízparton ülni téli sapka nélkül. Érdemes a hűvös idő beköszöntével a horgász táskában fix helyet tartani egy meleg horgász sapkának. Vész esetén csak elő kell kapni és máris komfortosabb a peca. Természetesen horgász sapkát nem csak télen érdemes viselni. Attól függ, hogy milyen a hideg érzet a fejeden.

Sapka és sapka közt óriási különbség van. Fontos, hogy ne egy PET palackból készített műanyag sapkát válassz. Nem jó érzés horgászat közben, ha fázik a fejed, de izzad. A Halcatraz webáruház kínálatában gondoskodunk a minőségi téli sapkák választékáról. Silány, gyenge minőségű sapkát nem találsz a kínálatunkban. Erre nagy hangsúlyt fektetünk, mert így választjuk ki a forgalmazott sapkákat. Csak olyan téli sapkát árulunk, amit mi is szívesen felvennénk.

A horgász sapkák választéka kiemelkedő a kínálatban. A horgász sapkák annyira divatossá váltak, hogy a hétköznapokban is megállják a helyüket. Felveszik a minőségükben és a megjelenésükben a verseny a legnagyobb ruházati cégek termékeivel. Lássuk, hogy milyen márkák közül tudsz választani horgász sapkát a webáruházban.

A horgász sapkák méretezése univerzális. Minden típus egy méretben kapható, ami a horgászok 90 százalékára passzol. Nagyon ritka az, ha egy horgásznak nem jó a fejére. Horgász sapkákból három különböző típust tudunk megkülönböztetni.

  • Bojtos téli sapka
  • Siltes téli sapka
  • Hagyományos téli sapka
  • Usanka
  • Kötött sapka

Minden horgász a stílusához legjobban illő sapkát válassza. Érdemes figyelembe venni a thermo ruha vagy horgász kabát színét, hogy passzoljon hozzá. Reméljük, hogy a hozzád stílusban passzoló horgász sapkát megtalálod a webáruházban. Fontos megjegyezni, hogy a termékeink valós készleten vannak. A megrendeléstől számított 1-2 napon belül megérkezik a téli sapka. Ajándéknak is kiváló választás, ezért bátran ajándékozz sapkát horgász szeretteidnek.

Mutass többet
Találatok száma: 118
Lista szűrése