Szűrők
Bruttó ár
6289Ft Ft52692
Akciós / Új
(28)
(7)
Gyártó
(8)
(1)
(7)
(1)
(4)
(139)
(13)
(5)
(4)
(7)
(20)
(5)
(6)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
Méret
(1)
(6)
(2)
(35)
(1)
(33)
(1)
(33)
(32)
(2)
(34)
(1)
(31)
(4)
Raktáron
(55)
(165)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász cipő

Ha ruházkodásról van szó, a horgászok szívesen áldoznak pénzt arra, hogy az általuk kedvelt márkának a logóját viseljék felsőruházatukon vagy nadrágjukon. A legtöbb esetben azonban itt meg is áll a dolog. Elegendő, ha a póló vagy pulóver messziről hirdeti a népszerű gyártót, így a viselőjéről azonnal árulkodó információkat kaphatunk. Kevesen fordítanak gondot viszont a megfelelő lábbeli kiválasztására.

Még ma is nagyon sokat vesznek fel a vízpartra olyan cipőt, amit utcára már nem hordanak, de „pecázni még jó”. Sokan egy pár kimustrált lábbeliben nyomják végig a szezont, és a következő tavaszra ismét születik otthon egy hétköznapi használatra már alkalmatlan darab. Ez igen nagy ár, amit kényelemmel fizetünk ki, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen komfortfokozatot éljük meg a horgászatot. Ha szintet szeretnénk lépni, válogassunk a horgász cipő kínálatból!

A legtöbb gyártó igyekszik olyan modelleket és fazonokat gyártani, ami tökéletesen megfelel akár utcai viseletnek is. Ezáltal akkor sem kidobott pénz, amit rászánunk, ha csak ritkán pecázunk, mivel nyugodtan hordhatjuk hétköznap is bármelyiket. Nyári időszakban megfelelő lehet egy pár horgász papucs, de a sátorban is jó, ha van mibe hirtelen belelépnünk, amikor a kapásjelző hangjára ébredünk. A Fox beledugós (Sliders) és lábujjas (Flip Flops) változatot is kínál. Szintén a nyári napok lábbelije az úgynevezett vízicipő. Ez egy csúszásgátló talppal ellátott, nem nedvszívó anyagból készült, könnyen száradó, rugalmas cipő. A papuccsal ellentétben ez stabilan megáll a lábunkon, ha a vízbe gázolunk a halat visszaengedni, fotózkodni vagy meríteni. Lyukacsos szerkezetének köszönhetően szárazra lépve azonnal távozik belőle a víz. Nagyon fontos még, hogy vastag talpának köszönhetően nem kell tartanunk az éles kövek, kagylók, ágak okozta sérüléstől! A Savage Gear Cool Fit, a Fox Camo Mesh, a RidgeMonkey Dropback Aqua vagy a Prologic Bank Slippers mind erre a célra lettek megalkotva!

Egyes gyártók külön gondolnak azokra is, akik a saját csónakjukban vagy hajójukban nem szeretnének a kinti, sáros cipővel belépni. Kifejezetten erre a célra szánt darabokat is találhatunk a horgász cipő kínálatban.

Száraz időben vagy utcára tökéletes lehet egy sportcipő fazonú típus, mint pl a Fox Olive Trainers sorozata. A nagy cipőgyártó márkák ma divatos modelljeire hajaz, így hétköznap sem feltűnő, de a vízparton is megállja a helyét.

A hideg idő beköszöntével előkerülhetnek a horgász bakancsok. Mindenképpen ügyeljünk a vízállóságra és a minőségi anyagfelhasználásra. Jó választás lehet az alacsonyabb szárú Korda Kore Kombat Boots, ami barna és zöld színben is elérhető. Ha magas szárú bakancsra van szükségünk, kiváló a Prologic Bank Bound Trek Boot, a Daiwa D-Vec Wading Boots, a Cormoran Astro Thermo csizmája vagy a Fox valamelyik modellje.

 
Mutass többet
Találatok száma: 145 + 75 rejtett
Lista szűrése