Szűrők
Bruttó ár
9989Ft Ft52692
Akciós / Új
(15)
Gyártó
(1)
(7)
(1)
(4)
(30)
(13)
(4)
(7)
(15)
Méret
(1)
(3)
(2)
(12)
(13)
(12)
(10)
(2)
(14)
(13)
(4)
Raktáron
(26)
(56)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász bakancs

A horgászfelszerelésünk elengedhetetlen kellékei a ruházatok is. Minden, hiába ha ott a méregdrága felszerelésünk, de megfagyunk, a vízparton vagy éppenséggel azt meg sem tudjuk közelíteni. Ruházatunk egyik legfontosabb alkotó eleme a horgász bakancs.

Három különböző esetre hoztam nektek el bakancsokat.

Először is amikor a leghidegebb van és a hőmérséklet már a fagypont alá fut. Erre az esetre megtalálhatjátok online horgászboltunkban a Cormoran Thermocsizma - Astro Thermo bakancsot. A Cormoran Astro Thermo horgász bakancs igazán kényelmes horgász csizma a téli hónapokra. A talp része durva mintázatú kaucsukból készült, ami a csúszós talajon is stabilitást biztosít. A csizma vízálló a fűzőkig, azért a nedves talajon sem fog átázni. Megerősített, magasabbra húzott lábujjvédő orral gyártották, ami egyben a lábujjak mozgásszabadságát is növeli. A vastag habosított bélés az optimális hőérzet elérését szolgálja. Rozsdamentes fűzőlyukakkal rendelkezik, amiben széles fűzők futnak végig. A bélése meleg, ezért nem fontos thermo zoknival használni. Leegyszerűsítve a leghidegebb napokon sem fagy benne szét a lábunk.

Következő, amivel akár sokat is mászkálhatunk és akár túrázhatunk is mégis kényelmes és akár utcai viseletként is hordható a  Korda Cipő Kore Kombat Boots Olive/Brown. Átmenetet képez a cipő és a bakancs fogalma között. Az felhasznált anyagok minőségét tekintve abszolút prémium minőségűek. Hydroguard, azaz vízálló borítást kapott, ami a csapadékos időben is megfelelő védelemmel látja el a lábunkat. A lábbeli talp része tükrözi legjobban a bakancsok talpát, hiszen csúszásmentes viseletet biztosít horgászathoz.

Végül a Daiwa palettájáról szeretnék bemutatni egy gyöngyszemet a Daiwa D-Vec Wading Boots. Könnyű és gyorsan száradó gázlóbakancs speciális Versa Grip talpal. Optimálisan tart nedves és csúszós felületen is. Anyaga vízben gázolva sem szív fel nedvességet, és a kivezető nyílásokon át gyorsan kifolyik belőle a víz. A felsőrész és a sarok megerősítése gondoskodik a viselés kényelméről és a hosszú élettartamról. Magas szára védelmet nyújt bokaficam ellen.

Webshopunkban amint láthatjátok, szinte minden körülményre tartogatunk nektek egy bakancsot.

 
Mutass többet
Találatok száma: 56 + 26 rejtett
Lista szűrése