Szűrők
Bruttó ár
9989Ft Ft52692
Gyártó
(1)
(6)
(1)
(4)
(29)
(12)
(4)
(15)
Méret
(1)
(3)
(2)
(10)
(12)
(11)
(9)
(2)
(13)
(12)
(4)
Raktáron
(15)
(57)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász bakancs

A horgászfelszerelésünk elengedhetetlen kellékei a ruházatok is. Minden, hiába ha ott a méregdrága felszerelésünk, de megfagyunk, a vízparton vagy éppenséggel azt meg sem tudjuk közelíteni. Ruházatunk egyik legfontosabb alkotó eleme a horgász bakancs.

Három különböző esetre hoztam nektek el bakancsokat.

Először is amikor a leghidegebb van és a hőmérséklet már a fagypont alá fut. Erre az esetre megtalálhatjátok online horgászboltunkban a Cormoran Thermocsizma - Astro Thermo bakancsot. A Cormoran Astro Thermo horgász bakancs igazán kényelmes horgász csizma a téli hónapokra. A talp része durva mintázatú kaucsukból készült, ami a csúszós talajon is stabilitást biztosít. A csizma vízálló a fűzőkig, azért a nedves talajon sem fog átázni. Megerősített, magasabbra húzott lábujjvédő orral gyártották, ami egyben a lábujjak mozgásszabadságát is növeli. A vastag habosított bélés az optimális hőérzet elérését szolgálja. Rozsdamentes fűzőlyukakkal rendelkezik, amiben széles fűzők futnak végig. A bélése meleg, ezért nem fontos thermo zoknival használni. Leegyszerűsítve a leghidegebb napokon sem fagy benne szét a lábunk.

Következő, amivel akár sokat is mászkálhatunk és akár túrázhatunk is mégis kényelmes és akár utcai viseletként is hordható a  Korda Cipő Kore Kombat Boots Olive/Brown. Átmenetet képez a cipő és a bakancs fogalma között. Az felhasznált anyagok minőségét tekintve abszolút prémium minőségűek. Hydroguard, azaz vízálló borítást kapott, ami a csapadékos időben is megfelelő védelemmel látja el a lábunkat. A lábbeli talp része tükrözi legjobban a bakancsok talpát, hiszen csúszásmentes viseletet biztosít horgászathoz.

Végül a Daiwa palettájáról szeretnék bemutatni egy gyöngyszemet a Daiwa D-Vec Wading Boots. Könnyű és gyorsan száradó gázlóbakancs speciális Versa Grip talpal. Optimálisan tart nedves és csúszós felületen is. Anyaga vízben gázolva sem szív fel nedvességet, és a kivezető nyílásokon át gyorsan kifolyik belőle a víz. A felsőrész és a sarok megerősítése gondoskodik a viselés kényelméről és a hosszú élettartamról. Magas szára védelmet nyújt bokaficam ellen.

Webshopunkban amint láthatjátok, szinte minden körülményre tartogatunk nektek egy bakancsot.

 
Mutass többet
Találatok száma: 70 + 2 rejtett
Lista szűrése