Szűrők
Bruttó ár
16988Ft Ft133991
Akciós / Új
(26)
(3)
Gyártó
(138)
Hossz (m)
(2)
(6)
(2)
(3)
(1)
(1)
(4)
(1)
(31)
(1)
(3)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(4)
(38)
(3)
(3)
(1)
(17)
(2)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(13)
(131)
Raktáron
(39)
(99)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Fox Rage Pergető Bot

A Fox Rage az egyik legismertebb angol márka, a Fox ragadozó halas programja. A program fő eleme a pergetés. A pergető horgászat népszerűsége nem csak Európában, nálunk is dinamikusan fejlődik. Egyre több horgász vásárol pergető felszerelést, és kezdi a ragadozó halak vadászatát. kb 2010-ben indította el a Fox a Rage programját. Mi, a Halcatraz Horgászcentrumban a kezdetektől forgalmazzuk ezeket a termékeket. Nagyon szimpatikus az a modern gondolkodásmód, mely a Rage termékek mindegyikében és mindegyikén megtalálható. Mi lehetne fontosabb mint egy jó pálca kiválasztása. Ha most kezdenéd, vagy már el vagy merülve a pergetés világába, akkor a Fox Rage botokat biztosan nem hagynám ki.

A pergető bot választékuk rendkívül széles. A belépő kategória fontos ismerve az erő és a tartósság. Ezek azok a szempontok, melyek fontosak lehetnek egy kezdő pergető horgász számára. A magasabb kategóriájú botok maguk a csodák. A

Terminátor botcsalád a legjobb ár-értéket képviseli a minőségi kategóriában. A Prism Zander Pro Spin számos pergető technikához és helyzethez kínál megoldást. Az új sorozat, a Prism botok hihetetlen teljesítményt nyújtanak az árukért. Modern megjelenésű, minőségi felépítésű botok, melyek a könnyű jig-es horgászattól a jerk bait-es horgászatig mindenre kínálnak megoldást. Különböző hosszban és dobósúlyban került forgalomba, hogy biztos megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

A Fox Rage Terminatort örömmel mutatjuk be, a híres Fox Rage botsorozat továbbfejlesztett változatait, melyek közt 19 modell található, köztük az eredeti Terminator sorozat tagjai, mint a Swimbait Special, Jigger és Twitch & Jig. Gyors, könnyű és erős, bármilyen módszert is űz, biztos talál köztük megfelelőt a feladathoz.
A Fox Rage TI Pro botok képviselik a Fox Rage pergetőbot sorozat csúcsát, egyesül bennük a csúcsminőségű formaterv, a mutatós megjelenés és a minőségi alkotóelemeknek köszönhetően páratlan élmény velük a műcsalis horgászat. Teljes mértékben kiszolgálják a pergető horgászok igényeit, a finom módszerektől egészen a nehéz műcsalis technikákig. Körülbelül ezek azok a botcsaládok, amik ár-érték arányban követik egymást. Bármilyen módszert is használsz pergetésen belül, biztosan találsz magadnak egy tökéletes pálcát.

Az összes Fox Rage terméket megtalálod egy helye, ha a linkre kattintasz.

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 138
Lista szűrése