Szűrők
Bruttó ár
29989Ft Ft128991
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(40)
Hossz (m)
(3)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
(8)
(1)
(10)
(8)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(36)
Raktáron
(3)
(37)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Gamakatsu Pergető bot

A Gamakatsu pergetőbotokról a prémium minőség és pehely könnyű súly jut az a horgászok eszébe. A japán botgyártás csúcstechnikája rejlik bennük. Fuji gyűrűsor jellemzi a Gamakatsu pergető botokat, hogy minden igényt kielégítsenek. Ezek a gyűrűk hozzájárulnak a zsinór tökéletes kifutásához és a gubancok elkerüléséhez. A Fuji gyűrűk kiválóan használhatóak fonott zsinórral is, mert nem teszik tönkre.
 

A Gamakatsu 2017-ben bemutatott Areatry pergető botcsaládja az UL (Ultra Light) horgászmódszer kedvelőinek biztosítanak megfelelő botokat. Az igazán kisméretű csalikat is jól lehet velük vezetni, mert megfelelő visszajelzést mutat a bot spicce. A nyéltag kialakítása osztott és parafával van borítva a maximális igények kielégítéséhez. Ezzel a horgászbottal új szintre emelhető a pergető horgászat. Ezek a Gamakatsu pergetőbotok nem kezdőknek készültek. Azoknak a pergető horgászoknak ajánljuk, akik már jártasak a light pergetés fortélyaiban. Méretéből adódóan alkalmazható csónakos pergetéshez és parti pergetéshez egyaránt. A dobósúly tartományát tekintve micro jigekhez készültek. Az apró műcsalikkal kifejezetten jól bánnak vékony fonott zsinórral párosítva.

A Gamakatsu zászlóshajója az Akilas pergető botcsalád. 2018-ban jelent meg a megújult változat. Ekkor váltotta le az első szériás, nagy sikerű Akilas botcsaládot. Új dizájn és még modernebb karbon blank-et kapott. Híres volt az Akilas pergető botsorozat a széles méretválasztékáról. Ez most sem változott, hiszen 2,10 méteres hossztól egész 3,00 méterig válogathatunk a különböző karakterisztikájú pergető botok között. A bot karaktere gyors. Nagyon gerinces bot, de a spicc vége enyhén ki van lágyítva. A spiccnek köszönhető, hogy a vezetett műcsali minden rezdülése átjön a pergető horgász számára. Pontos dobások érhetőek el a használatával partról és csónakból egyaránt. A megfelelő bot kiválasztásához figyelembe kell venni, hogy hol fogjuk használni és mi lesz a kiszemelt célhal. Lehetőségek kínál sügér horgászatától egészen a nagy dobósúlyú masszív harcsa pergetésig. A gyűrűsor természetesen első osztályú Fuji, ami kiválóan kezeli a fonott zsinórok használatát. Az orsótartó rendkívül jól tartja a pergető orsót, ami szintén FUJI.

Az online horgász webáruház kínálatában biztos találsz számodra megfelelő pergető botot a Gamakatsu kínálatából. További Gamakatsu termékeket is megtalálsz nálunk!

Gyártó/Forgalmazó: Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 40
Lista szűrése