Szűrők
Bruttó ár
19989Ft Ft55491
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(12)
Hossz (m)
(1)
(1)
(2)
(4)
(2)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
Raktáron
(7)
(5)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

 MadCat pergető botok

A harcsa angol elnevezése a catfish, fárasztáskor pedig hihetetlenül őrült módon (mad) képes viselkedni. Ezen szavak összeforrasztásából jött létre a jól csengő MadCat elnevezés. Ebből adódik, hogy a MadCat egy kifejezetten harcsafogásra szakosodott termékcsalád.

A harcsafogásnak számtalan módja van. Megpróbálhatjuk bójázással partról, kuttyogatással csónakból, és rengeteg egyéb módon még, de sokan vannak, akik ezt a ragadozót is pergető módszerrel kívánják megfogni. Számukra kínál a MadCat kifejezetten harcsázó pergető botokat.

A MadCat Black Spin botsorozat minden egyes tagjára jellemző, hogy megjelenésük óta töretlen sikernek örvendenek a harcsahorgászok körében. Gond nélkül tűrik a nagyobb testű műcsalik eldobását és a legnagyobb harcsák fárasztását is. Megerősített, kéttalpas gyűrűsorral vannak szerelve és Fuji orsótartót kaptak. Ami a kézbe vétel után azonnal feltűnik, az az igazán masszív gyűrűzet és a hosszú, EVA borítású nyél. Ez egyrészt stabil fogást biztosít minden időjárási körülmény között, másrészt könnyen tisztítható a harcsanyálkától. Színe a harcsa mintájára hajaz, a túlzottnak tűnő hosszúsága pedig fárasztáskor előnyös. Egy fenéken rejtőző, akár 50-60 kilós vagy még nehezebb harcsa felszínre segítése komoly energiát igényel. Itt kap óriási szerepet a hosszú erőkar, aminek köszönhetően a bot hatalmas terhet vesz át a horgásztól. Óriási erő és kiváló egyensúly teszi a MadCat Black Spin harcsázó botokat tökéletes eszközzé egy hosszú pergetés alkalmához. Négy méretben kaphatóak, azaz 2,10, 2,40, 2,70 és 3,00 m-es hosszúságban. Az karbon alapanyagnak köszönhetően a bottest megfelelően rugalmas, de strapabíró is. A karcsú bottestnek köszönhetően folyamatosan kapcsolatban lehetünk a csalinkkal, és az óvatos kapásokat is azonnal lereagálhatjuk. Ráadásul összességében a botnak nincs nagy súlya, ami jelentős szempont a pergetés során, hiszen ezek a botok bedobás után nem a parton vagy a csónakban pihennek, hanem folyamatosan kézben tartva használjuk őket. Itt minden gramm számít, ezért ebben a botban igyekeztek a tervezők egy kompromisszumot alkotni, aminek köszönhetően egy tökéletes eszköz jött létre minden harcsapergető számára. Megfelelően erős, de nem nehéz bot kell, hiszen a harcsa wobbleres horgászata folyamatos munkát igényel. A MadCat Black Spin botokat arra tervezték, hogy egész nap vagy egész éjjel dobáljunk velük. Ez a sorozat ideális nagyméretű gumihalakhoz, óriás wobblerekhez, kanalakhoz. A harcsa hazánk legnagyobbra növő édesvízi ragadozóhala. A hivatalos világrekord harcsafogás bőven 100kg felett van, ekkora szörnyeteget pedig nem lehet akármilyen felszereléssel a partra segíteni. Aki ennek a halnak a megfogását tűzte ki célul, az nem indulhat gyönge felszereléssel a kalandnak. A Halcatraz horgászcentrum és horgász webshop kínálatából megvásárolható. Ajánljuk minden harcsás horgásznak, hiszen a MadCat garancia a sikeres harcsafogásra! Ha szeretnéd egyben látni az összes MadCat terméket, kattits a linkre.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 12
Lista szűrése