Szűrők
Bruttó ár
6988Ft Ft12991
Gyártó
(23)
Hossz (m)
(3)
(1)
(2)
(4)
(1)
(1)
(2)
(5)
(1)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(23)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Ron Thompson pergető bot

A pergető horgászat térhódítása egyre több horgásznak hozza meg a kedvét ehhez a módszerhez. Nem akarnak kifejezetten pergető horgásszá válni, csak ha az alkalom vagy az idő úgy hozza, használni szeretnék a pergető felszerelésüket. Tehát nem feltétlenül csúcskategóriás pergető botok beszerzését tervezik, de egy jól használható, igényeiket kielégítő botot igen! Nekik ajánljuk a Ron Thompson pergető botjait, amelyek hihetetlen jó ár-érték arányban vannak a piacon. Mi is meglepődtünk, amikor a botok megérkeztek a horgászboltunkba és először a kezünkben tartottuk.

A Ron Thompson Steelhead pergető botjai egyre népszerűbbek a Halcatraz webáruházban. A botokat kézbe véve, szinte nem hiszünk a szemünknek, hogy ehhez a minőséghez, milyen olcsó árszint párosul. A klasszikus kialakítású pergető botok nyéltagja parafával fedett. Kellemes, kényelmes fogású nyéltagja alkalmas, akár egész napos horgászatra is. Nem fárad el a kezünk. Sőt! A bot súlya versenytársait megszégyenítve ugyanezt az érzést váltja ki a horgászokból. A feszes, karcsú blank minden rezgést közvetít a horgásznak. A bothoz tökéletesen illeszkedő gyűrűzet segíti a dobásainkat, a lehető legnagyobb távolság elérésében. A Ron Thompson Steelhead pergető botjai közt találhatunk light pergetésre alkalmas könnyű botot, vagy akár 50-60g dobósúlyú klasszikus pergető változatot. A Ron Thompson Steelhead pergető botjai szinte minden típusú csali vezetésére alkalmasak, azaz bármilyen csalihoz találhatunk megfelelő botot. Széles dobósúly és hossz változatai közt találhatunk tökéletes wobbleres botot vagy a plasztik csalik vezetésére is alkalmas botot.

Kifejezetten olyan horgászoknak ajánljuk a Ron Thompson Steelhead pergető botjait, akiknek nem a legkedvesebb horgászmódszerük a pergetés. Ép ezért, mert ritkán használják, nem akarnak a pergető botjaikban sok pénzt tartani, de mégis használható botot keresnek. Ezt az egyensúlyi helyzetet találta meg jól a Ron Thompson és ezért ajánljuk önöknek ezt a pergető bot családot. Lehet parti pergetés vagy csónakos. Használhatunk felszíni csalit vagy az aljzaton pattogtatott csalit. Mindegy. Biztosan megtalálja az önnek megfelelő pergető botot, melyet évekig elégedetten használhat pergető horgászatai során. 

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 23
Lista szűrése