Szűrők
Bruttó ár
19989Ft Ft69991
Akciós / Új
(28)
Gyártó
(63)
Hossz (m)
(1)
(2)
(1)
(1)
(3)
(2)
(5)
(1)
(14)
(2)
(3)
(3)
(2)
(3)
(2)
(15)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
(24)
Raktáron
(61)
(2)
Tagok száma
1 5
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Reiva pergető botok

Univerzális pergető bot nem létezik. Sokoldalúan használható, viszont igen! Sajnos a pergetést nem lehet egy darab bottal megoldani, mert nagyon változó a fogható halak mérete és ereje. Nem lehet egy azon bottal csukára pergetni és sügerezni. Erre a problémára megoldást kínál a Reiva. Szinte minden szituációra és halfajra találhatunk közte megfelelő méretű és erősségű pergető botot. A Reiva pergető botokat nem csak kezdőknek javasoljuk, hanem haladó pergető horgászoknak is. A Halcatraz webáruház Youtube csatornáján megtalálod a Reiva botokról készült bemutatót, ha ide kattintasz! A megfelelő pergető bot kiválasztásánál minden esetben az első legfontosabb kérdés, hogy hol fogja a horgász használni. Pergetni lehet partról vagy csónakból, folyón vagy tavon. Csónakos pergetéshez nem érdemes 2,10 méternél hosszabb pergető botot választani. Túlságosan hosszú lesz a csónakban és kényelmetlen kivenni a halat. A másik hátráltató tényezője a hosszú pergető botnak, ha ketten ülünk a csónakban. Túl hosszú pergető bottal zavarnánk a másik horgászt.

Fontos megjegyezni, hogy a boton feltüntetett dobósúly tartomány támpontot ad a bot erősségéhez is. Természetesen a bot dobósúly tartományán belül kell maradni használat során. Tavi horgászathoz nem kell túl nagy grammozású pergető bot. Sokkal kisebb jigek szükségesek, mert nem kell a sodrásban megállítani a csalit. A második fontos kérdés, hogy milyen célhalra fog pergetni a horgász. Sügér és domolykó pergetéshez, kis wobblerekhez elegendő 5-15 gramm dobósúlyú pergető bot. Süllőhöz és csukához 7-28 vagy 10-30 grammig terhelhető botot ajánljunk. Ezt jiggel vagy cheburashka fejjel gumihallal kombinálva kell alkalmazni. Harcsázáshoz 20-50 vagy 50-80 gramm terhelhetőségű pergető botot érdemes választani.

Reiva Stream Pergető bot családot akkor ajánljuk, ha minőségi pergető botot keresel megfizethető áron. A gondos tervezés és igényes gyártástechnológia jellemzi ezeket a pergető botokat. A könnyű light botoktól kezdve a wobbleres pergető botokig bárki megtalálja a neki megfelelőt. Csúcsminőség megfizethető áron!

A Reiva Silent pergető botok az UL pergetésre lettek kifejlesztve. Kívánatos megjelenéssel rendelkezik, ami egyedülálló a könnyű pergetőbotok között. A blankot egyedi minta teszi különlegessé. Minőségi gyűrűsor fut végig a boton, ami nem nehezíti el az amúgy is pehely könnyű botot. Parti és csónakos pergetésre egyaránt alkalmas magas minőségű carbon anyagból készült pergető horgászbot család. Kiváló minőségű parafával van borítva a nyélrész.

A Reiva FineMaster ízig-vérig jiges bot szolidan elegáns megjelenéssel. Az extrém feszes bottest elsősorban a gumihalas süllőzés igényeit igyekszik kiszolgálni. Azonban meglepődünk ha balinozásra váltva nagyobb távokat akarunk meghorgászni mivel a helyes súlyú csali megválasztásával átlagon felüli dobásokat tudunk vele elérni. Az igen vékony bottesthez viszonyítva meglepően gyors a bot akciója, ami elengedhetetlen a gumihalas süllőzésnél. Az érzékeny bot bevágás után azonnal felkeményedik hihetetlen erőtartalékainak köszönhetően, ezért nagyobb testű halak kifárasztása is gyerekjáték vele.

Az utazó botok egyre népszerűbbek a pergető horgászok köreiben. Ezek a többrészes botok lehetővé teszik, hogy helytakarékosan magunkkal vigyük őket utazásainkra. Könnyedén felvihető repülőgépre, bőröndbe is elhelyezhető. Az autónk csomagtartójában tökéletesen elfér. A többrészes botok gyártástechnológiája annyit fejlődött, hogy optimális konstrukció esetén lehet olyan többrészes botot építeni, amely közel azonos akcióval bír, mint egy kétrészes. A korábban gyakran fellépő hiányosság, a tesztgörbe megtörése a csatlakozásoknál mára szinte teljes mértékig kiküszöbölhető. Ezért ajánljuk utazáshoz, bőröndbe a Reiva Seahawk pergető bot családot.

Reméljük, hogy sikerült értelmezni a boton szereplő dobósúlyt és kiválasztani a megfelelő darabot. Ezeket a szempontokat betartva az adott helyhez és vízterülethez megfelelő pergető botot fogsz tudni választani.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 63
Lista szűrése