Szűrők
Bruttó ár
19989Ft Ft34992
Akciós / Új
(27)
(6)
Gyártó
(30)
Hossz (m)
(1)
(2)
(1)
(1)
(3)
(8)
(3)
(2)
(6)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(7)
(24)
Raktáron
(29)
(1)
Tagok száma
2 5
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Reiva pergető botok

Univerzális pergető bot nem létezik. Sokoldalúan használható, viszont igen! Sajnos a pergetést nem lehet egy darab bottal megoldani, mert nagyon változó a fogható halak mérete és ereje. Nem lehet egy azon bottal csukára pergetni és sügerezni. Erre a problémára megoldást kínál a Reiva. Szinte minden szituációra és halfajra találhatunk közte megfelelő méretű és erősségű pergető botot. A Reiva pergető botokat nem csak kezdőknek javasoljuk, hanem haladó pergető horgászoknak is. A Halcatraz webáruház Youtube csatornáján megtalálod a Reiva botokról készült bemutatót, ha ide kattintasz! A megfelelő pergető bot kiválasztásánál minden esetben az első legfontosabb kérdés, hogy hol fogja a horgász használni. Pergetni lehet partról vagy csónakból, folyón vagy tavon. Csónakos pergetéshez nem érdemes 2,10 méternél hosszabb pergető botot választani. Túlságosan hosszú lesz a csónakban és kényelmetlen kivenni a halat. A másik hátráltató tényezője a hosszú pergető botnak, ha ketten ülünk a csónakban. Túl hosszú pergető bottal zavarnánk a másik horgászt.

Fontos megjegyezni, hogy a boton feltüntetett dobósúly tartomány támpontot ad a bot erősségéhez is. Természetesen a bot dobósúly tartományán belül kell maradni használat során. Tavi horgászathoz nem kell túl nagy grammozású pergető bot. Sokkal kisebb jigek szükségesek, mert nem kell a sodrásban megállítani a csalit. A második fontos kérdés, hogy milyen célhalra fog pergetni a horgász. Sügér és domolykó pergetéshez, kis wobblerekhez elegendő 5-15 gramm dobósúlyú pergető bot. Süllőhöz és csukához 7-28 vagy 10-30 grammig terhelhető botot ajánljunk. Ezt jiggel vagy cheburashka fejjel gumihallal kombinálva kell alkalmazni. Harcsázáshoz 20-50 vagy 50-80 gramm terhelhetőségű pergető botot érdemes választani.

Reiva Stream Pergető bot családot akkor ajánljuk, ha minőségi pergető botot keresel megfizethető áron. A gondos tervezés és igényes gyártástechnológia jellemzi ezeket a pergető botokat. A könnyű light botoktól kezdve a wobbleres pergető botokig bárki megtalálja a neki megfelelőt. Csúcsminőség megfizethető áron!

A Reiva Silent pergető botok az UL pergetésre lettek kifejlesztve. Kívánatos megjelenéssel rendelkezik, ami egyedülálló a könnyű pergetőbotok között. A blankot egyedi minta teszi különlegessé. Minőségi gyűrűsor fut végig a boton, ami nem nehezíti el az amúgy is pehely könnyű botot. Parti és csónakos pergetésre egyaránt alkalmas magas minőségű carbon anyagból készült pergető horgászbot család. Kiváló minőségű parafával van borítva a nyélrész.

A Reiva FineMaster ízig-vérig jiges bot szolidan elegáns megjelenéssel. Az extrém feszes bottest elsősorban a gumihalas süllőzés igényeit igyekszik kiszolgálni. Azonban meglepődünk ha balinozásra váltva nagyobb távokat akarunk meghorgászni mivel a helyes súlyú csali megválasztásával átlagon felüli dobásokat tudunk vele elérni. Az igen vékony bottesthez viszonyítva meglepően gyors a bot akciója, ami elengedhetetlen a gumihalas süllőzésnél. Az érzékeny bot bevágás után azonnal felkeményedik hihetetlen erőtartalékainak köszönhetően, ezért nagyobb testű halak kifárasztása is gyerekjáték vele.

Az utazó botok egyre népszerűbbek a pergető horgászok köreiben. Ezek a többrészes botok lehetővé teszik, hogy helytakarékosan magunkkal vigyük őket utazásainkra. Könnyedén felvihető repülőgépre, bőröndbe is elhelyezhető. Az autónk csomagtartójában tökéletesen elfér. A többrészes botok gyártástechnológiája annyit fejlődött, hogy optimális konstrukció esetén lehet olyan többrészes botot építeni, amely közel azonos akcióval bír, mint egy kétrészes. A korábban gyakran fellépő hiányosság, a tesztgörbe megtörése a csatlakozásoknál mára szinte teljes mértékig kiküszöbölhető. Ezért ajánljuk utazáshoz, bőröndbe a Reiva Seahawk pergető bot családot.

Reméljük, hogy sikerült értelmezni a boton szereplő dobósúlyt és kiválasztani a megfelelő darabot. Ezeket a szempontokat betartva az adott helyhez és vízterülethez megfelelő pergető botot fogsz tudni választani.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 30
Lista szűrése