Szűrők
Bruttó ár
6988Ft Ft20591
Gyártó
(1)
(54)
Hossz (m)
(4)
(1)
(2)
(18)
(2)
(3)
(3)
(14)
(2)
(2)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(55)
Raktáron
(26)
(29)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis Pergető Botok

Hazánkban a Nevis pergetőbotok térhódítása letagadhatatlan. Nincs is miért félni tőle, hiszen töredék áron kínálja a nagyobb márkák által nyújtott anyagok felhasználását. Egytől-egyig megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak és alacsony a törés által keletkezett hiba. Kifejezetten jó ár-érték arányú pergető botokat kínál a Nevis. Megtalálják a pergető horgászok széles méretválasztékban és dobósúly tartományban az áhított pergető botot.

A Nevis Harpoon Spin a belépő szintű modell a pergető botok között. Nem kell azonban kétségbe esni, hiszen egy remek ár-érték arányú univerzális pergető botról van szó. Csónakos pergetés mellett parti horgászathoz is használható bot. Kifejezetten a kezdő pergetőknek ajánljuk tanuló botnak.

A legnagyobb darabszámban értékesített Nevis pergetőbot a Fullback botcsalád. Kialakítását tekintve osztott nyelet kapott és elegáns fekete-fehér dizájn jellemzi. Ajánlott a kezdő pergető horgászok számára, de haladó szinten is megállja a helyét. Népszerűsége a széles méretválasztékában rejlik, mert 1,80 métertől 2,70 méteres változatig terjed. Sügér horgászattól egészen a csuka horgászatáig bármilyen halfajhoz használható.

A Nevis Motive pergető botcsalád 2019-ben jelent meg a horgászboltunkban. Ezek a horgászbotok gerinces mivoltuk miatt igazi kuriózumnak számítanak a 10-15 ezer forintos ársávban. Az akciójuk rendkívül gyors, ezért kellemes csali vezetést tesznek lehetővé. Kényelmes a nyélhossz bárki számára és pehely könnyű pergető botokról beszélhetünk. Ultra Light pergetés mellett süllő vagy csuka pergetéséig található megfelelő erősségű pálca.

A Nevis Nitro Spin pergető botcsalád jeleníti meg az UL pecát a márka kínálatában. Érzékeny spicc jellemzi őket extra gyors akcióval. Az igazán kisméretű csalikat élmény vele vezetni pergetés közben. Az igazán kis dobósúlyra vannak specializálva a Nitro Spin pergetőbotok. Érdemes a kezdő UL horgászok számára ilyen pergetőbotot választani a Nevis kínálatából.

A Nevis Reflexx pergetőbotok jellemzői már hajaznak a magasabb kategóriában vásárolható pergető botokéhoz. Biztosan állíthatom, hogy egy másik márkanévvel az oldalán dupla ennyi lenne az ára. A felhasznált karbon minősége, a könnyű súlya teszi ezt kiemelkedővé a maga kategóriájában. Bátran ajánlott pergető bot a haladó pergető horgászok számára.

Nevis Stream Pergető bot családot akkor ajánljuk, ha  minőségi pergető botot keresel megfizethető áron. A gondos tervezés és igényes gyártástechnológia jellemzi ezeket a pergető botokat. A könnyű light botoktól kezdve a wobbleres pergető botokig bárki megtalálja a neki megfelelőt.

 

További Nevis termékeket is megtekinthetsz nálunk!

Mutass többet
Találatok száma: 55
Lista szűrése