Szűrők
Bruttó ár
6988Ft Ft20591
Akciós / Új
(8)
Gyártó
(1)
(54)
Hossz (m)
(4)
(1)
(2)
(18)
(2)
(3)
(3)
(14)
(2)
(2)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(5)
(55)
Raktáron
(23)
(32)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis Pergető Botok

Hazánkban a Nevis pergetőbotok térhódítása letagadhatatlan. Nincs is miért félni tőle, hiszen töredék áron kínálja a nagyobb márkák által nyújtott anyagok felhasználását. Egytől-egyig megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak és alacsony a törés által keletkezett hiba. Kifejezetten jó ár-érték arányú pergető botokat kínál a Nevis. Megtalálják a pergető horgászok széles méretválasztékban és dobósúly tartományban az áhított pergető botot.

A Nevis Harpoon Spin a belépő szintű modell a pergető botok között. Nem kell azonban kétségbe esni, hiszen egy remek ár-érték arányú univerzális pergető botról van szó. Csónakos pergetés mellett parti horgászathoz is használható bot. Kifejezetten a kezdő pergetőknek ajánljuk tanuló botnak.

A legnagyobb darabszámban értékesített Nevis pergetőbot a Fullback botcsalád. Kialakítását tekintve osztott nyelet kapott és elegáns fekete-fehér dizájn jellemzi. Ajánlott a kezdő pergető horgászok számára, de haladó szinten is megállja a helyét. Népszerűsége a széles méretválasztékában rejlik, mert 1,80 métertől 2,70 méteres változatig terjed. Sügér horgászattól egészen a csuka horgászatáig bármilyen halfajhoz használható.

A Nevis Motive pergető botcsalád 2019-ben jelent meg a horgászboltunkban. Ezek a horgászbotok gerinces mivoltuk miatt igazi kuriózumnak számítanak a 10-15 ezer forintos ársávban. Az akciójuk rendkívül gyors, ezért kellemes csali vezetést tesznek lehetővé. Kényelmes a nyélhossz bárki számára és pehely könnyű pergető botokról beszélhetünk. Ultra Light pergetés mellett süllő vagy csuka pergetéséig található megfelelő erősségű pálca.

A Nevis Nitro Spin pergető botcsalád jeleníti meg az UL pecát a márka kínálatában. Érzékeny spicc jellemzi őket extra gyors akcióval. Az igazán kisméretű csalikat élmény vele vezetni pergetés közben. Az igazán kis dobósúlyra vannak specializálva a Nitro Spin pergetőbotok. Érdemes a kezdő UL horgászok számára ilyen pergetőbotot választani a Nevis kínálatából.

A Nevis Reflexx pergetőbotok jellemzői már hajaznak a magasabb kategóriában vásárolható pergető botokéhoz. Biztosan állíthatom, hogy egy másik márkanévvel az oldalán dupla ennyi lenne az ára. A felhasznált karbon minősége, a könnyű súlya teszi ezt kiemelkedővé a maga kategóriájában. Bátran ajánlott pergető bot a haladó pergető horgászok számára.

Nevis Stream Pergető bot családot akkor ajánljuk, ha  minőségi pergető botot keresel megfizethető áron. A gondos tervezés és igényes gyártástechnológia jellemzi ezeket a pergető botokat. A könnyű light botoktól kezdve a wobbleres pergető botokig bárki megtalálja a neki megfelelőt.

További Nevis termékeket is megtekinthetsz nálunk!

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 55
Lista szűrése