Szűrők
Bruttó ár
22989Ft Ft44992
Gyártó
(7)
Hossz (m)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(7)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Savage Gear Pergető bot

A Savage Gear pergetőbotok ötvözik mindazt, ami a modern pergető botoktól elvárható. A Savage Gear márka elsősorban a műcsalik miatt volt népszerű. Később a pergető botok gyártásában is hasonló sikereket ért el. Kiváló választás azoknak a pergető horgászoknak, akik nem akarják a világ összes pénzét pergető bot választásra, majd vásárlásra költeni. A magyar pergetőbot piac befogadta és kedveli a Savage Gear botokat. Gyártástechnológiát tekintve, a legmodernebb anyagokból készítik el a botjaikat. A gyűrűsor magas kopásállósággal rendelkező CCS SIN gyűrűsor. A Savage Gear Black Savage pergetőbot ideális választás a haladó pergető horgászok számára. Széles dobósúly tartományban érhető el, akár harcsa pergető bot is elérhető a kínálatban.
A Black Savage botok minősége megkérőjelezhetetlen. Stílusos terepmintás EVA markolat mellett erős Savage Gear Tournament orsótartó jellemzi és tartja stabilan a pergető orsót. A blank karbon-kompozit anyagból készül. Könnyű, de mégis jól bírja a terhelést. A bottest kialakítása matt színt kapott, ami megfelel a modern botok megjelenésének. De ne a kinézete miatt válaszd a Savage Gear botjait, hanem a tudásuk miatt. A vertikál módszer kedvelőinek sem kell megijedni, hiszen tartogat a Savage Gear számukra is megfelelő alternatívát.

A Black Savage botcsaládban található spinning pergető bot és drophot módszer alkalmazásához készített verzió. UL pergető bot nem szerepel a kínálatban, de nem meglepő. Ezek a pergetőbotok az erőre vannak hangolva. 5-18 grammos terhelhetőségű változat található közöttük, amivel már a legtöbb hazai halfaj pergetése megoldható. Az online horgászbolt kínálata teljesen megegyezik a Halcatraz horgászbolt termékeivel. A tiszai horgászatok során gyakran keresnek a horgászok nagyobb dobósúlyú pergetőbotot. Nem egyszerű a választás, mert csónakból és partról is szeretné használni a legtöbb horgász. A pergetőbot választása közben fontos a hossz meghatározása. Nem gondolom, hogy csónakos horgászat esetén 2,40 méternél hosszabb bot kell hozzá.

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Keresd a Halcatraz horgász online webáruházában a számodra megfelelő pergetőbotot. Munkatársaink és a valós raktárkészlet csak a TE rendelésedre vár. Keresd a további Savage Gear termékeket is a webáruházunkban.

Mutass többet
Találatok száma: 8
Lista szűrése