Szűrők
Bruttó ár
398Ft Ft119991
Akciós / Új
(18)
Bottáska hossz
cm (1)
cm (1)
Csali hossz (cm)
5 20
Csapágyszám
(1)
(8)
(1)
Fékrendszer, Típus
(8)
Gyártó
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(313)
(1)
(1)
Hossz (m)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(13)
(5)
(175)
Méret
(5)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(5)
(5)
(2)
(5)
Raktáron
(116)
(197)
Wobbler hossz
3cm cm21
Wobbler súly
3gr gr45
Áttétel
(2)
(1)
(4)
(1)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Savage Gear

A pergetés szerelmeseinek nem kell bemutatnunk a Savage Gear. Sem magát a márkát, sem a termékeket. Egy komplett ragadozóhalas programmal segítik a horgászokat.
Segítik, hisz minden horgászt a nagyobb és több hal megfogása csábítja. Nem csak a botok fejlesztésében jeleskedik a dán cég. Az egyedi műcsalik gyártása miatt ismerhetik a pergető horgászok. Nincs az a horgászbolt, ahol nem keresték a vevők a Savage Gear gumikacsákat. Egy olyan egyedi csali, ami megmozgatta a pergető horgászok fantáziáját. Sok horgász webáruház kirakatában is megtalálható volt ez a csali az évek folyamán.

Savage Gear választékából olyan pergető szetteket tudunk összeállítani, ami ár-érték arányban nagyon versenyképes ma a piacon. Röviden fogalmazva pont azt kapod a pénzedért, amit kifizettél. A pergető horgászat talán a legeszközigényesebb módszer. Gondoljuk csak végig. Egy horgásztúra alatt több üzemóra kerül az orsónkba, mint egy év alatt egyes fenekező módszereknél. A horgászbotot ért erők is nagyon változatosak. Van, hogy a gyakori kapás és az azt követő bevágás terheli a botokat. De van, hogy csak egy akadó okoz vak lármát a horgászoknál. Nem kérdés, hogy a lehető legjobb anyagok felhasználásával kerülnek gyártásba a horgászbotok.

Így van ez a Savage Gear botjainál is. Természetesen nem csak árban, de a felhasznált anyagok tekintetében is. Valóban azt kapjuk egy Savage Gear bottól, amit kifizettünk. Minél magasabb minőség kategóriába lépünk, annál többet nyújtanak. Könnyebb, dinamikusabb botokat kapunk a pénzünkért. Egyre jobb gyűrűsor kerül a botokra. A különleges orsótartók is megjelennek. Természetesen minél jobb bot van a kezünkben, annál könnyebben tartjuk a kapcsolatot a műcsalinkkal. Nem lehet kérdés, hogy sokkal könnyebben kapunk információt egy műcsalira mért koppintásról, vagy a csali mozgásáról. Könnyebb a meder feltérképezése is. A saját kategóriájában a minőségben nem kötnek kompromisszumot.

A botok után érintenünk kell a Savage Gear műcsalikat is. Természetesen teljes programja van a dán cégnek. Itt mindenki megtalálja azt a csalit, ami a pergető felszereléséből hiányzik. Ha végignézzük a kínálatukat, bárki számár világos lesz a hitvallásuk.
Nagy csali, nagy hal. Ez nem azt jelenti, hogy nem gyártanak ultralight műcsalit. Dehogy nem. Vannak halak, amikre ilyen kis mérető műcsalikkal kell horgásznunk. De egy nagy testű csuka sokkal könnyebben elejthető egy nagy méretű csalival. Gondoljátok végig. Amúgy nem a nagytestű öreg halak megfogása a felejthetetlen élmény? Nem ez csábítja ki minden nap a vízpartra a horgászt? Azt a horgászt, aki az élményt keresi. Élete halát! Ebben tökéletes partner a Savage Gear.
 

Természetesen minden ragadozóhalas felszerelés, aprócikk megtalálható a Savage Gear kínálatában. Zsinórok, kapcsok, előkék, horgok… Most mégis mást emelnék ki. Ez pedig a horgászöltözet. Szerencsére egyre több pecás gondolja úgy, hogy fontos az öltözködés. Ezek a ruhák nem csak azt mutatják meg, hogy milyen típusú horgászmódszert vagy márkát kedvelsz. Természetesen fontos az egy csoporthoz tartozás megmutatása.
De ezekkel a ruhákkal szemben gyakran technikai elvárásaink vannak. Gondoljuk végig.
Egy hagyományos horgászatot kedvelő ember téli öltözete teljesen más, mint egy pergető horgászé. A pergető horgászmódszer sok mozgással jár. Itt nem üldögél a fotelben az ember. Itt folyamatosan dobál és bevontat. Mozgat, rángat, húzogat. És akkor nem beszéltünk még a parti cserkelő horgászokról. A Savage Gear természetesen gondolt mindenkire. A ruháit úgy tervezte, hogy figyelembe vette a horgászok igényét. Ezért ajánljuk nyugodt szívvel a pergető horgászoknak ezeket az öltözeteket.
 

Mutass többet
Találatok száma: 309 + 4 rejtett
Lista szűrése