Szűrők
Bruttó ár
8489Ft Ft143991
Akciós / Új
(69)
Gyártó
(247)
Hossz (m)
(2)
(3)
(3)
(2)
(13)
(1)
(5)
(2)
(8)
(1)
(12)
(2)
(7)
(35)
(22)
(2)
(5)
(2)
(1)
(1)
(2)
(2)
(2)
(1)
(1)
(3)
(3)
(3)
(1)
(3)
(39)
(4)
(5)
(4)
(1)
(3)
(25)
(10)
(1)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(155)
Raktáron
(79)
(170)
Tagok száma
1 6
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Shimano Pergető bot

A Shimano a világ egyik legnagyobb horgászcikk-gyártó vállalatává nőtte ki magát. Hatalmas elismertségre tett szert újításaival, termékeinek műszaki jellemzőivel, minőségével. A Shimano NEM az olcsó árával akarja felhívni magára a figyelmet. Igen, elismerik, hogy drágábbak a termékeik, mert meggyőződésük, hogy ár/érték arányban a vevő náluk a legjobbat kapja.

Azonban nem csak magas áron lehet Shimano termékeket venni, hiszen a zászlós termékek mellett közép- és alsó kategóriájúak is találhatóak a termékkatalógusban. Nem csak a termékkatalógusban, hanem a Halcatraz Horgászcentrum polcain és raktárában is. És bizony amiről most itt szó esik, a botállványban is, hiszen a Shimano pergető botok sem hiányozhatnak a palettáról. Legyen kezdő pergető horgász, vagy már haladó, biztosan megtalálja a webáruházunk kínálatában a neki való Shimano pergető botot. Természetesen nem feledkeztünk meg a profikról sem. A Shimano csúcskategóriás pergető botjai is készletünkön vannak, és a rendelést követő munkanapon már horgászhattok is vele.

A Shimano Alivio DX pergetőbotok karcsúbbak és gyorsabb akcióval rendelkeznek elődjeikhez képest. A bot igényes festése az időtálló parafa nyéllel lenyűgöző kinézetet kölcsönöz. Az Alivio DX botcsalád tagjai közül minden pergető horgász talál számára megfelelőt.
Az Alivio után az egyik legnépszerűbb botcsaládja a Catana. A bot grafit és geoszálak kombinációjából épül fel. A markolat újítást kapott, amelyre ha ráhelyezzük az ujjunkat lényegesen érzékenyebben érezzük a csali mozgását. A botcsalád széles hossz, és dobósúly tartományban elérhető, így szinte a legtöbb hazai módszerhez találhatunk megfelelő darabot belőlük. Fárasztás során felkeményedő bottest tökéletes élményt biztosít, ami ebben az árkategóriában egyedülálló.
Egyre nagyobb teret hódít meg magának a Scimitar. A Shimano Scimitar BX egy nagyon sokoldalú pergetőbot, amely lefed minden típusú ragadozó horgászatot. A bot akciója gyors, ami azt jelenti, hogy ez a bot alkalmas modern csali-horgászati ​​technikákra, ahol a horgásznak meg kell ugrasztani a csalit. A botcsalád széles méretpalettával rendelkezik, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt számára.

Ezek után számos botcsalád megtalálható, de következzen az, amiről már szerintem mindenki hallott. A ZODIAS a Shimano slágerterméke, prémium minőségű, hihetetlen gyors és rugalmas akciójú pergető bot. Ennek köszönhetően hihetetlen pontosságú és távolságú dobásokra képes. Rendkívül sokoldalú horgászbot, hiszen használható vele szinte minden típusú műcsali. Az Ultra Light csalikat is hatalmas távolságokra juttatja el. A bot annyira érzékeny, hogy a legapróbb kapásokat is érezzük. Egyedi tervezésű CI4+ anyagú orsótartó és FUJI Alconite gyűrűk jellemzik. A ZODIAS egy felső kategóriás pergető bot amely megszépíti és élményekkel teszi gazdagabbá a horgászat minden pillanatát.

Az összes Shimano termék megtekintéséhez kattintson a linkre.

Gyártó/Forgalmazó: Shimano Polska SP. Z O.O, Lengyelország, 62023 Gądki, J. Gutenberga 9

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 249
Lista szűrése