-10%

Shimano Beastmaster Catfish 2,20m 120 gramm - Shimano Harcsázó Pergető Bot

59 990,00 Ft / db
Akciós ár:
53 990,00 Ft / db
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2023. december 14. és 2024. május 3. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Shimano Beastmaster Catfish 2,20m 120 gramm - Shimano Harcsázó Pergető Bot
A Beastmaster Catfish sorozatot kompromisszum nélkül tervezték meg. Lefedi az összes olyan módszert, amelyet sikeres horgászok alkalmaznak a harcsahorgászat során. Mindegyik modell közös jellemzője az rendkívüli erő, a hatékony harcsahorgászati technikák és a kiváló minőségű alkatrészek kombinációja. Ezek összessége képes legyőzni Európa legnagyobb harcsáit, még a legextrémebb körülmények között is.
Mivel manapság oly sokféle módszert alkalmaznak a harcsahorgászat során Európában, a Beastmaster Catfish sorozatot úgy tervezték, hogy pontosan az Ön preferált horgászati stílusához illeszkedjen. Elérhetőek parti harcsázó botok, pergető botok, folyóvízi botok és vertikális módszer kedvelői számára is Beastmaster botok. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy amikor valóban nyomást kell gyakorolnia egy hatalmas harcsára annak irányítása érdekében, a Beastmaster megfelel a nevének, és önbizalmat ad a maximális erővel való harchoz.
A Beastmaster Catfish botok elképesztő erőssége a fejlett karbon-kompozit anyagból származik. Magas modulusú teljes szén keverékét használ, kiegészítve HPC technológiával, valamint Biofibre és Diaflash alkalmazásával. Az eredmény egy hihetetlenül erős és strapabíró horgászbot, amely nemcsak óriási erőt képes kifejteni, amikor szükséges, hanem megbirkózik az extrém harcsahorgászat agresszív jellegével is. Az összes modell rendelkezik egy szuper erős Fuji DPS orsótartóval, amely biztonságosan tartja az orsókat.
Prémium szuper-erős rozsdamentes acél Seaguide gyűrűsorral rendelkeznek. Az összes bot nyele magas minőségű EVA anyagból készül. A vertikális modellek kettős markolattal rendelkeznek, amely biztosítja a maximális tapadást, még nedves körülmények között is. A pergető modellek hagyományosabb kettős markolat kialakítást kapnak, míg a statikus/vízparti és a pergető modellek teljes EVA nyelet kaptak. Mindegyik modell rendelkezik egy gumi véggel a kényelem érdekében.
  • Hossz: 220 cm
  • Dobósúly: 120 gramm
  • Szállítási hossz: 114 cm
  • Tagok száma: 2 db
  • Súly: 262 gramm
  • Fuji orsótartó
  • Seaguide gyűrűsor
  • Akció: Gyors

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.20
Tagok száma 2
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!