Rapala pergető botok

Rapala egy ismert és népszerű márka a horgászati világban, különösen a ragadozó halas horgászathoz. A Rapala vállalat híres a minőségi műcsalik és horgászfelszerelések gyártásáról. Az eredeti Rapala műcsali egyik legismertebb és legnépszerűbb műcsali a világon. Ezek a csalik gyakran utánozzák a különböző ragadozóhalak, például a sügér, a csuka vagy a süllő, mozgását és viselkedését. A Rapala műcsalik különféle méretekben, formákban és színekben elérhetők, és a horgászok széles körben használják őket. A "pergető bot" olyan horgászbotot jelent, amelyet általában a ragadozó halas horgászathoz használnak. Ezek a botok általában hosszúak és könnyűek, hogy a horgászok könnyedén tudják a műcsalikat dobálni és mozgatni a vízben. A pergető botok erősek és hajlékonyak, így alkalmasak különböző technikákhoz, például a gumizáshoz, a jerkbait horgászathoz vagy a wobblerek használatához.

A ragadozó halas horgászat a ragadozó halak, mint például a sügér, a csuka, a süllő és más hasonló halfajok horgászatára specializálódik. Ebben a horgászatban a cél az, hogy a műcsalikkal utánozzuk a ragadozóhalak természetes étkezési szokásait és vonzóvá tegyük a műcsalikat számukra. A ragadozó halas horgászat különböző technikákat és felszereléseket igényel, például műcsalikat, pergető botokat, monofil horgászzsinórokat, orsókat és más kiegészítőket. Ez a fajta horgászat népszerű világszerte, és sokféle körülmények között gyakorolható, legyen szó tavakról, folyókról vagy tengerparti vizekről. A különböző műcsali típusok és technikák lehetővé teszik a horgászok számára, hogy különböző körülmények között és különböző ragadozóhal-fajokat célozzanak meg.

A hosszas tesztelés eredményeként megalkották a sokoldalú Rapala Shadow Blade parafa+EVA markolattal rendelkező impozáns Rapala pergető botot. Gyors és kiegyensúlyozott akcióval rendelkezik és könnyű érzetet biztosít azon horgászok számára, akik több technikát szeretnének lefedni egy bottal.

A Fuji® 'O' Concept gyűrűsor megbízható és gubancmentes dobásokat biztosít. Az alumínium orsótartó közvetlenül az ujjbegyére továbbítja a zsinór rezgését és a csali mozgását. A stílusos fekete színnel díszített Shadow Blade prémium megjelenést és érzetet kínál anélkül, hogy a világ összes pénzét pergető botra kellene költeni. Maga a botcsalád teljes pompájában tündököl online horgászboltunkban.

RAPALA PERGETŐ BOTOK

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 10
Lista szűrése