Szűrők
Bruttó ár
7649Ft Ft26991
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(22)
Hossz (m)
(2)
(4)
(2)
(1)
(1)
(1)
(6)
(3)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(21)
Raktáron
(6)
(17)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Energofish Pergető bot

Az Energofish által gyártott és forgalmazott pergető botok széles körben elterjedtek a pergető horgászok körében. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek és a technológiai újításokkal mindig élen járnak.

Az Energofish által gyártott Spin Blade pergetőbot sem szűkölködik okos megoldásokkal. A pergető bot forradalmi újdonsága a szabadon variálható súlyú nyélben rejlik. A végdugót letekerve hozzá tehetünk vagy el vehetünk a lamellákból a nyéltag végén. Nincs két egyforma súlyú pergető orsó, ezért a Sipn Blade pergető bot lehetőséget nyújt az optimális beállításhoz. A pergető horgász saját kedvéhez és igényéhez tudja beállítani a bot súlypontját. A Spin Blade pergető bot nyélkialakítása még télen sem lesz hideg, mert puhított EVA habszivacsból készült. Az Energofish Spin Blade pergető botcsalád széles választékú méretpalettával és dobósúllyal készül. Szinte minden Magyarországon fogható ragadozó hal pergetését lehetővé teszi. A folyóvízi pergetés kedvelői találnak megfelelő hosszúságú Spin Blade pergető botot. A csónakos horgászok választhatnak optimális hosszúságú pergető botot domolykó horgászatához.

Az Energofish által forgalmazott saját márkás pergető bot család a Wizard Spin. Az évek során már többször megmutatta mire képes a Samurai pergető bot. Titka az IM9-es karbon kompozit anyagában rejlik, ami bitang erős, de mégis könnyű. Megfelelő használat mellett szinte törhetetlen pergető bot. A Wizard Samurai Spin pergető botok széles méretpalettával rendelkeznek. Egészen az Ultra Light (UL) karaktertől a csuka pergetésre szánt dobósúly tartományig találunk megfelelő botot. A Méretpaletta 1,80 métertől egészen 2,70 méterig terjed, hogy minden horgászvízben megfelelő társunk legyen. A Wizard Samurai botteste karcsú és könnyű. A botok spicce tömör karbon, ami érzékeny csali vezetést tesz lehetővé. Legyen szó gumihalról vagy wobblerről. A gyűrűkre biztos nem fog rátekeredni a fonott zsinór a K gyűrűre mintázott kialakításuk miatt. A gyűrűbetétek képesek jól kezelni a fonott zsinór használatát. Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik kezdő vagy haladó szintű pergető horgászok.

Amennyiben kérdés merül fel a botokkal kapcsolatban, keress minket telefonon. A többi Energofish terméket nézd meg a linken.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 23
Lista szűrése