9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Okuma pergető botok

Az Okuma termékek az egyik legkelendőbbek a horgászok körében. Beszélhetünk az orsóikról vagy akár a botjaikról. A pergető botjai mind a legnagyobb odafigyeléssel készültek. Sok éves tapasztalat alapján alkotják meg sorra a jobbnál jobb botokat. Legyen szó modern mű csalis horgászatról vagy akár a hétköznapi rablóhalas horgászatról.
Online web shopunkban az elejétől helyet foglal az Okuma Azaki és Okuma Altera. A két bot hasonló technológiával és blank szerkezettel készült. Mindkét bot a 24tonnás EPC karbon módszerrel készült. Egy hatalmas különbség van köztük:  a horgász módszer, amihez készültek. Míg az Azaki a hétköznapi elsőfékes orsókhoz készült addig az Altera a multiplikátoros világot tárja elénk. Az Azaki osztott nyele EVA és parafaborítást is kapott addig az Altera japán EVA osztott nyéllel van ellátva. Mind a két széria kiváló minőségű SIC gyűrűsorral van ellátva.
Az Okuma Dead Ringer széria az okuma legnagyobb európai botprogramjának eredménye. A modern plasztik csalis és természetes csalis horgászok minden igényét kielégíti. Pehelykönnyű horgászbotról beszélünk, amelynek súlyai a 150g-ot sem érik el. Minőségi orsókkal és 2 részes formában kerülnek forgalomba ezek a nagysikerű botok. Könnyű karbon bottest és japán osztott nyél jellemzi, amely parafa és EVA borítást kapott.
Az Okuma Procat X-Strong széria a harcsázás szerelmeseinek nyújt hihetetlen élményt. Ezüstszín keretes SiC gyűrűk jellemzik a családot. Felülről záródó grafit párnázott orsótartót kapott és EVA puhított habszivacs markolatot. Megemlítenék egy szintén igazi harcsás botot az Okuma Procat Verticalt. A bot hasonló felépítésű, mint az X-Strong mégis kicsivel finomabb és az igazi vertikál horgászatra szánják a tervezők. És végül, de nem utolsó sorban itt van az Okuma Helios XS. 30T szén-dioxid-konstrukció eredménye ez a zseniális bot. Vékony bottest, gyors akció és Japán osztott EVA nyél jellemzi a botokat. Divatos szürke árnyalatot kapott maga a blank és egy megbízható orsótartót. Mindegyik bot 2 részes kiszerelésben kerül, forgalomba a saját divatos és megbízható hord táskájukban.

Mutass többet
Találatok száma: 40