Szűrők
Bruttó ár
11988Ft Ft59991
Akciós / Új
(1)
(4)
Gyártó
(1)
(39)
(1)
Hossz (m)
(1)
(1)
(5)
(3)
(3)
(6)
(3)
(1)
(3)
(1)
(4)
(1)
(2)
(1)
(2)
(3)
(1)
(2)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(5)
(39)
Raktáron
(6)
(41)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Okuma pergető botok

Az Okuma termékek az egyik legkelendőbbek a horgászok körében. Beszélhetünk az orsóikról vagy akár a botjaikról. A pergető botjai mind a legnagyobb odafigyeléssel készültek. Sok éves tapasztalat alapján alkotják meg sorra a jobbnál jobb botokat. Legyen szó modern mű csalis horgászatról vagy akár a hétköznapi rablóhalas horgászatról.
Online web shopunkban az elejétől helyet foglal az Okuma Azaki és Okuma Altera. A két bot hasonló technológiával és blank szerkezettel készült. Mindkét bot a 24tonnás EPC karbon módszerrel készült. Egy hatalmas különbség van köztük:  a horgász módszer, amihez készültek. Míg az Azaki a hétköznapi elsőfékes orsókhoz készült addig az Altera a multiplikátoros világot tárja elénk. Az Azaki osztott nyele EVA és parafaborítást is kapott addig az Altera japán EVA osztott nyéllel van ellátva. Mind a két széria kiváló minőségű SIC gyűrűsorral van ellátva.
Az Okuma Dead Ringer széria az okuma legnagyobb európai botprogramjának eredménye. A modern plasztik csalis és természetes csalis horgászok minden igényét kielégíti. Pehelykönnyű horgászbotról beszélünk, amelynek súlyai a 150g-ot sem érik el. Minőségi orsókkal és 2 részes formában kerülnek forgalomba ezek a nagysikerű botok. Könnyű karbon bottest és japán osztott nyél jellemzi, amely parafa és EVA borítást kapott.
Az Okuma Procat X-Strong széria a harcsázás szerelmeseinek nyújt hihetetlen élményt. Ezüstszín keretes SiC gyűrűk jellemzik a családot. Felülről záródó grafit párnázott orsótartót kapott és EVA puhított habszivacs markolatot. Megemlítenék egy szintén igazi harcsás botot az Okuma Procat Verticalt. A bot hasonló felépítésű, mint az X-Strong mégis kicsivel finomabb és az igazi vertikál horgászatra szánják a tervezők. És végül, de nem utolsó sorban itt van az Okuma Helios XS. 30T szén-dioxid-konstrukció eredménye ez a zseniális bot. Vékony bottest, gyors akció és Japán osztott EVA nyél jellemzi a botokat. Divatos szürke árnyalatot kapott maga a blank és egy megbízható orsótartót. Mindegyik bot 2 részes kiszerelésben kerül, forgalomba a saját divatos és megbízható hord táskájukban.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 47
Lista szűrése