Manta pergető botok

A Manta botcsalád óriási népszerűségre tett szert az elmúlt évek alatt, különösen a feeder szakágat tekintve. Rengeteg siker fűződik a márkához, mai napig az egyik legkeresettebb és legnagyobb példányszámban értékesített termék a piacon. Bizonyított már távdobó verseny alkalmával, horgászversenyeken, de egyszerű hétvégi hobbipecák során is. Letisztultak, erőse, rugalmasak. Ezeket a tulajdonságokat sikerült átültetni a Manta pergető botokba is, ezek mellé ráadásul igen kedvező ár társul.

Sikerült a kínálat egy olyan szegmensét eltalálni, ami még közel sem telített, hiszen a minőségük egy magas szintet képvisel, az áruk viszont belépő szintű. Ez a két dolog a legritkább esetben jár együtt, a Manta Artis Spin botoknál viszont sikerült. 2,10, 2,40 és 2,70-es hosszban kapható ML, M, MH és H erősségben. Főleg kezdő pergető horgászoknak ajánlott, mivel kedvező áron juthatnak hozzá egy kiváló horgászeszközhöz. A Manta Artis Spin a hagyományos pergetés minden követelményét teljesíti. Az erősebb botok süllőre és csukára ajánlottak, míg a kisebb dobósúlyú, lágyabb változatok főleg a domolykó és a sügér pergető horgásztára alkalmas. Ezek a botok rendkívül sokoldalúak, gyakorlatilag bármilyen műcsali elvezethető velük. Feszes bottest és erős gyűrűsor jellemzi őket. A nyéltag egy majdnem teljes hosszában megegyező vastagságú EVA markolat, amely kényelmes és biztos fogást biztosít, télen nem fagy át, nyáron pedig nem forrósodik fel, ráadásul könnyű a tisztítása. Elsősorban azok fogják kedvelni, akik nagyobb tenyérmérettel rendelkeznek, hiszen az ő kezükben „elvész” a karcsú, pálcaszerű nyéltag. Az orsótartótól még könnyedén elérhető mutatóujjal a bottest, így a bot minden rezdülése érezhetővé válik a pergetés során.

A Manta egyet jelent a minőséggel és a hihetetlen ár-érték aránnyal, és nincs ez másként a pergető szekcióban sem. Ha az összes Manta terméket egyszerre szeretnéd megnézni, kattints a linkre.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 5
Lista szűrése