Szűrők
Bruttó ár
7989Ft Ft36991
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(43)
(3)
Hossz (m)
(2)
(2)
(3)
(3)
(1)
(3)
(9)
(2)
(15)
(1)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(45)
Raktáron
(1)
(45)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Cormoran pergető botok

A Cormoran botok méltán híresek a megbízhatóságukról és a megfizethetőségükről. Folyamatosan bővül a paletta jobbnál-jobb botokkal. Különböző méretekben és dobósúly tartományokban kerülnek forgalomba, hogy minden ember megtalálja a számára ideális botot.
Jelenleg online horgászboltunkban a kezdő szintet a Cormoran I-Cor Black fantázia névre hallgató botcsalád jelöli. 1,8 métertől egészen 2,7 méterig találhatók meg a család különböző tagjai. 3g-tól egészen akár 60g-ig található dobósúly tartomány. Szinte minden horgász megtalálja számára az ideális botot. Olyan horgászok számára ajánljuk, akik kitűnő teljesítményt várnak anélkül, hogy pénztárcájuk megszenvedné a vásárlást.  A „High Density Composite“ technológiának köszönhetően alkalmasak a modern mű csalis pergető technikák sikeres kivitelezésére is. EVA nyélborítással, masszív, funkcionális Cormoran csavaros orsótartóval és titánim-oxid gyűrűkkel készülnek.

Következő lépcső a Cormoran Cross Cross Water Classic Spin. Minden egyes botmodell egy speciális eszköz, amit az adott terület szakértőivel közösen fejlesztetek ki. A Cross Water botok felszereltségéhez a speciális EVA nyelek mellett könnyű SIC gyűrűk, és modelltől függő csavaros orsótartók tartoznak. Maga a bot egy SM20-as karbonból készült. Súlyuk mérettől függetlenül még a 200g-ot sem érik el. Így egy egész napos horgászat sem okoz semmiféle fizikai fájdalmat.

A Cormoran RayCor-X család egy kifejezetten gyors akciójú széria. Amikor más horgászbotok a határaikat feszegetik, ez a fajta bot rátesz egy lapáttal a benne lévő tartalékoknak köszönhetően. A zsinór végén lévő csali minden rezdülését továbbítja a bot. A legfinomabb pisztrángtól a méteres csukáig mindenkivel felveszi a versenyt ez a bot.

A Cormoran Corman-GTS családban az UL horgászok és az igazán nagy csalis pergetők is megtalálják a számukra ideális botot. A Cormoran GTS minden részletében nyomon követhető a klasszikus botépítő művészet, minden dobás és fárasztás során érezhető az ultragyors akció és az erő. A High-Modulus karbon blank azonnal továbbítja az így kapott impulzust a nyéltagig. Parti és csónakos horgászathoz is ajánljuk. A Cormoran Corman-GTR család váltotta a GTS szériát. Találhatunk apró csalis horgászbotot a családban és igazi akár harcsára alkalmas botot is. Nyitott orsótartóval rendelkeznek így akár egy minimális ráütést is azonnal érezhetünk.

Gyártó/Forgalmazó: Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 46
Lista szűrése