7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
17990Ft Ft39990
Gyártó
(6)
Hossz (m)
(1)
(2)
(2)
(1)
Súly
90 169

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Sakura Pergető bot

Francia tulajdonú cég pergető brand-je a Sukura. A Sakura választéka minden pergető horgász igényét igyekszik kielégíteni. Természetesen más nevesebb márka közül, a Sakura sem hiányozhat a Halcatraz Horgászcentrumból. Igyekszünk minél nagyobb választhatósági lehetőséget nyújtani a horgászoknak.

Amit mindenképp ki kell emeljünk, azok a Sakura pergető botok. Egy jól átgondolt botcsalád, ahol minden pergető horgász megtalálja az ideális botját. A pergető botoknak rendkívül sokszínűnek kell lenniük, ha csak a felhasználási területeket nézzük. Lehet egy bot könnyű, és mégis erős. Gyors és mégis ultralight, de puha és lágy karakterisztikájú is. Képzeljük el az új tervezésű pisztrángozó pergető botokat. Lényege, a bot kifejezetten lágy karakterisztikája. Az agyonhorgászott vizekben ez nagyon fontos a pergető horgászoknak. Nem csak azért, mert mértani pontossággal kell bedobni a bokrok alá. Hanem azért is fontos a lágyság, hogy a hal a legkisebb ellenállást se érezze a műcsalira kapás pillanatában. Így a horgászoknak néhány tized másodperccel több idejük lesz a bevágásra. Egyre gyakrabban használják az ilyen botokat domolykó horgászatára is, hisz a domi is hasonlóan óvatos hal hírében jár. De bármilyen meglepő, üzletünkben már több balin horgászatában jártas horgász is választott ilyen botot és használják sikeresen a mai napig.

A Sakura Sportism pergető botcsalád a Sakura nagy sikerű újdonsága. Ár-érték arányban verhetetlen. 24 tonnás carbon bottest jellemzi, osztott EVA nyéllel ellátva. Ezek a botok könnyűek, kiegyensúlyozottak és érzékenyek és figyelemreméltóan jó ár-érték arányban vásárolhatóak meg. Fuji gyűrűkkel rendelkeznek. Többféle hosszban és méretben találhatjuk meg ezeket a botokat. Így biztos megtalálod a te stílusodnak megfelelő pálcát.
Sokáig részletezhetnénk, miért is ilyen széles a pergető horgászbotok választéka. A válasz egyszerű, hisz minden igényhez kínálnak megoldást. A Sakura botprogram is ilyen. Minden horgász megtalálja a neki megfelelőt. Jól megépített botok, melyektől azt kapjuk, amennyit fizettünk értük.

Ha az összes SAKURA terméket megnézné, kattintson a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 6