Sakura Pergető bot

Francia tulajdonú cég pergető brand-je a Sukura. A Sakura választéka minden pergető horgász igényét igyekszik kielégíteni. Természetesen más nevesebb márka közül, a Sakura sem hiányozhat a Halcatraz Horgászcentrumból. Igyekszünk minél nagyobb választhatósági lehetőséget nyújtani a horgászoknak.

Amit mindenképp ki kell emeljünk, azok a Sakura pergető botok. Egy jól átgondolt botcsalád, ahol minden pergető horgász megtalálja az ideális botját. A pergető botoknak rendkívül sokszínűnek kell lenniük, ha csak a felhasználási területeket nézzük. Lehet egy bot könnyű, és mégis erős. Gyors és mégis ultralight, de puha és lágy karakterisztikájú is. Képzeljük el az új tervezésű pisztrángozó pergető botokat. Lényege, a bot kifejezetten lágy karakterisztikája. Az agyonhorgászott vizekben ez nagyon fontos a pergető horgászoknak. Nem csak azért, mert mértani pontossággal kell bedobni a bokrok alá. Hanem azért is fontos a lágyság, hogy a hal a legkisebb ellenállást se érezze a műcsalira kapás pillanatában. Így a horgászoknak néhány tized másodperccel több idejük lesz a bevágásra. Egyre gyakrabban használják az ilyen botokat domolykó horgászatára is, hisz a domi is hasonlóan óvatos hal hírében jár. De bármilyen meglepő, üzletünkben már több balin horgászatában jártas horgász is választott ilyen botot és használják sikeresen a mai napig.

A Sakura Sportism pergető botcsalád a Sakura nagy sikerű újdonsága. Ár-érték arányban verhetetlen. 24 tonnás carbon bottest jellemzi, osztott EVA nyéllel ellátva. Ezek a botok könnyűek, kiegyensúlyozottak és érzékenyek és figyelemreméltóan jó ár-érték arányban vásárolhatóak meg. Fuji gyűrűkkel rendelkeznek. Többféle hosszban és méretben találhatjuk meg ezeket a botokat. Így biztos megtalálod a te stílusodnak megfelelő pálcát.
Sokáig részletezhetnénk, miért is ilyen széles a pergető horgászbotok választéka. A válasz egyszerű, hisz minden igényhez kínálnak megoldást. A Sakura botprogram is ilyen. Minden horgász megtalálja a neki megfelelőt. Jól megépített botok, melyektől azt kapjuk, amennyit fizettünk értük.

Ha az összes SAKURA terméket megnézné, kattintson a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 6
Lista szűrése