Penn pergető bot

Penn pergető botok rendkívül népszerűek a horgászok körében a kiváló minőségük és megbízhatóságuk miatt. Ezek a botok kifejezetten a pergetéshez tervezettek, így ideálisak a ragadozó halak, például a harcsa vagy a csuka horgászatához. A Penn vállalat hosszú évek óta a horgászati felszerelések terén vezető szerepet tölt be, és pergető botjaik kiváló minőségükről híresek.

A Penn pergető botok széles választékában megtalálhatók a könnyű és kompakt botoktól kezdve egészen a nehéz és erős botokig. Mindegyik modell kiválóan kiegyensúlyozott, ami lehetővé teszi a pontos dobásokat és a kényelmes használatot a vízen eltöltött hosszabb idő alatt is. A Penn pergető botok erős anyagokból készülnek, így akár nagyobb halak fárasztását is könnyedén képesek elviselni.

Penn Legion Cat pergető bot egy kifejezetten a nagy ragadozóhalak, különösen a harcsa horgászatára tervezett horgászbot, amely kiváló minőségű anyagokból készül. A Penn, mint márka, hosszú évek óta a horgászfelszerelések piacának vezető szereplője, és a Legion Cat sorozat ezt a hagyományt folytatja.

Penn pergető botok jellemzői és Előnyei:

Erős és Tartós Kialakítás: A Penn Legion Cat pergető bot masszív és erős szerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagy halak fárasztását anélkül, hogy aggódnia kellene a bot tartóssága miatt.

Érzékeny Végződés: A bot végződése kifejezetten érzékeny, lehetővé téve a pontosabb és hatékonyabb horgászatot. Az érzékeny bot segít az érzékenyebb kapások észlelésében is.

Speciális Markolat: A boton kényelmes fogást biztosító markolat található, amely hosszabb idejű horgászat során is kényelmes használatot garantál.

Kiváló Dobás Teljesítmény: A Legion Cat pergető bot kiváló dobás teljesítménnyel rendelkezik, így könnyedén elérheti a kívánt távolságot és pontosságot a horgászat során.

Könnyű Kézben Tartás: A könnyű súlyának köszönhetően hosszabb ideig is kényelmesen tartható, ami ideális a hosszabb horgászatokhoz.

Vízálló Kialakítás: A Penn Legion Cat botokat vízálló anyagokból készítik, így nem kell aggódnia az esetleges vízkárosodás miatt.

A Penn Legion Cat pergető botok kifejezetten profi horgászok számára készültek, akik komolyan veszik a nagy ragadozóhalak horgászatát. Legyen szó harcsáról vagy más nagyobb ragadozóhalakról, a Penn Legion Cat pergető botok megbízható társai lesznek horgászatának.

Ezek a tulajdonságok együttesen garantálják, hogy a Penn Legion Cat pergető botok kiváló választásnak bizonyulnak minden olyan horgásznak, aki komolyan veszi a ragadozóhalak horgászatát és megbízható felszerelésre van szüksége. Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki a Penn Legion Cat pergető botot, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és teljesítményt minden horgászat alkalmával!

PENN PERGETŐ BOTOK

Gyártó/Forgalmazó: Pure Fishing Europe SAS, Franciaország,  75116 Paris, Avenue Kleber u.65

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 10
Lista szűrése