Szűrők
Bruttó ár
8289Ft Ft13991
Gyártó
(7)
Hossz (m)
(2)
(2)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Méret
(1)
Raktáron
(4)
(3)
Tagok száma
1 2
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Zoom pergető botok

A pergető horgászat nem más, mint egy életstílus. Lehetetlen lenne akármelyik márka számára, hogy kihagyja termékpalettájáról. Túl nagy támadási felületet hagyna magán a brand, ha kihagyná a palettájáról. A Carp Zoom magyar márka 100%-os hozzáértéssel és odaadással készítik el minden egyes pergető botját. A legnagyobb szempont a remek ár-érték arány. Teljes mértékben a megfizethető kategóriában készülnek a botok. Az ár mellet hatalmas élményt nyújtanak ezek a pergető botok. Magával a megjelenésükkel kitűnnek a többi márka botjai közül. Széles körű palettát nyújt a pergetés mindenféle technikájához. Legyen szó drop shotról vagy akár hétköznapi wobbleres pergetésről.

A Carp Zoom Drop Shot Intenze DSI már önmagában is elég hírnevet szerzett. Ez a bot elsősorban a. A finomabb wobblereket a legnagyobb könnyedséggel lehet ide-oda vezetgetni. Az UL technikához is kiválóan alkalmas, hiszen akár a 2g-os súlyt is könnyedén érezhetünk a boton. A bot feszessége-gyorsasága tökéletesen alkalmazható a villámgyors kapásokhoz. A legkisebb rávágásokat is a könnyedén érzékelünk a finom bottesten. Orsótartója a legstabilabban tartja az orsót és rövid alátámasztásának köszönhetően egy-két ujjunk könnyedén a boton lehet és a legapróbb rezdüléseket is érezhetünk.
Egytalpas SIC gyűrűsorral van ellátva a bot. A spiccgyűrű is meg van erősítve ezzel kiküszöbölve a hirtelen akasztások által keletkezett erőhatást. Osztott EVA- parafa nyéllel van ellátva a bot, amely rendkívül igényes külsőt kölcsönöz számára. Integrált orsótartóval van felszerelve a pergetőbot. Maga a bot élénk narancssárga színű, amelyet bármely horgász felismer a parton. Online horgászboltunkban 195 és 210cm-es hosszban van jelen. Mind a két méret 2db tagból áll. A rövidebb 3-15 még a hosszabb 5- 20g-os változatban van jelen. Tökéletes bot a kezdő horgászok számára és a legprofibb pergetők is nagy élménnyel használják. Rendkívül gyors akciójú a bot, amelynek köszönhetően a tavi pergetés is rendkívül könnyű. Hatalmas eladási rátája okkal bizonyítja a bot megbízhatóságát. Neve már egybeforrt a márkával és annak megbízhatóságával.

Gyártó/Forgalmazó: Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése