Szűrők
Bruttó ár
12489Ft Ft32991
Akciós / Új
(3)
Gyártó
(4)
(19)
Hossz (m)
(1)
(1)
(4)
(2)
(4)
(4)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(19)
Raktáron
(5)
(14)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

L&K pergető botok

Lukácsi Béla és dr. Kovács Adrián pergető specialisták neve jól ismert minden hazai rablóhalas horgász előtt. Az általuk forgalmazott gumihalak számtalan szebbnél szebb ragadozót csaltak már horogra. Érdemes megvizsgálni a Lukácsi és Kovács pergetőbotokat is, hiszen meglepően jól sikerült eszközök ezek.

Az L&K Proguide botok két méretben és méretenként négy erősségben kaphatóak. Ezzel a sorozattal gyakorlatilag a ragadozóhalas horgászat teljes mértékben lefedhető a partmenti csukák, süllők, kövesek csalogatásától a csónakos harcsahorgászatig.A sorozatok egymástól méretben térnek el, kaphatunk 1,98-as és 2,20-as botokat. Ezeken belül négy különböző erősség közül választhatunk, ezek a Light, Medium-Light, Medium és Heavy elnevezést kapták. Az erősséget a nyéltag színe jelöli, sorrendben fehér, zöld, sárga és piros.

Az L&K botok általános jellemzői, hogy a spiccgyűrűk bandázsolása mindenhol élénk színt kapott, ezáltal még jobban odavonzza a figyelmet és csökkenti az elmulasztott lehetőségek számát. A kecses, egytalpas gyűrűk rendkívül ellenálló SiC betéteket kaptak, bátran használhatunk fonott zsinórt velük, hiszen a gyűrű sem teszi tönkre a zsinórt és a zsinór sem a gyűrűt. Súlyelosztásuk megfelelő, fogásuk kényelmes, a karcsú de feszes bottest minden egyes apró rezdülést tökéletesen továbbít a horgász számára. Ez nyolc olyan horgászbot, amelyet kedvező áruk és nagyszerű tulajdonságaik miatt bátran ajánlunk minden kezdő pergetőnek, de a műcsalik vezetésében már profi horgászok kezében is megállják a helyüket. Nem drága és nem egyedi botok, hanem a célszerűség és használhatóság elvét követő, hibátlan eszközök. A Halcatraz horgászcentrum üzletében megtekinthető és a horgász webáruházban megrendelhető L&K termékeket a likre kattitntva éred el.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 19
Lista szűrése