L&K Vertical Guide 2,10m - L&K Vertikális Pergető Bot

27 990,00 Ft / db
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

L&K Vertical Guide 2,10m - L&K Vertikális Pergető Bot
Az L&K márkanév alatt, a ragadozóhalas horgászathoz illő kiegészítők találhatóak meg, igazán minőségi kivitelben, rendkívül széles szortimentben, garantálva az élménydús használati értékeket. A Vertic Guide is ezt a szegmenst bővíti, mely alapjaiban a harcsahorgászatra lett kifejlesztve, annak is a vertikális vállfajára. ami az elmúlt években rengeteg horgászt vezetett, akár élete harcsájához.
A bot a csónakos kuttyogatás mellett, a vertikális pergetéshez nyújt egy hiánypótló, masszív, erőteljes variánst, ami a hazai legnagyobb harcsáknak is tökéletes ellenfele lesz. Azonban tökéletes választás lehet a nagyharcsákra való pergetés esetében is. A bot 2 részes kialakítású, 2,1 méteres változat, alapanyaga IM10-es nano carbon, karakterisztikája a stucnis bottoldásnak köszönhetően masszív, de fárasztás közben kellő rugalmasságot garantál, emellett súlya csak 225 gramm, ami kiemelkedővé teszi a nagyhalas botok között. 50-150 grammos dobósúlya lehetővé teszi, az igazán nagyméretű vertikális wobblerek és egyéb műcsalik emelgetését is, feltérképezve az adott, harcsát rejtő területeket.
Nyele osztott parafás kialakítású, ami az orsótartó felett kiegészül, egy plusz fogást jelentő résszel, masszív tartást garantálva a fárasztás minden fázisában. A bot és a blank eleje, a márkához illően kék-átmenetes letisztult dizájnt kapott, sárga, jó láthatóságú bandázsolással kiegészítve a háromtalpas erősített gyűrűknél. A botot kezdő és profi harcsahorgászoknak is ajánljuk, a vertikális módszerekhez az egyik legjobb választás.
  • Hossz: 2,10 méter
  • Tagok száma: 2 db
  • Dobósúly: 50-150 gramm
  • Súly: 225 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.10
Tagok száma 2
lukacsi-and-kovacs-l-and-k-12913 Gyártó Lukácsi & Kovács (L&K)
pergeto-horgaszoknak-ajanljuk-795-20220926105135 Legnépszerűbb termékeink Pergető horgászoknak ajánljuk
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kozár László
2023-12-29 16:22
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!