Szűrők
Bruttó ár
449Ft Ft56561
Akciós / Új
(5)
Csali hossz (cm)
5 10
Gyártó
(1)
(4)
(168)
(1)
(3)
(1)
(1)
(6)
Hossz (m)
(1)
(1)
(4)
(2)
(4)
(4)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(103)
Raktáron
(76)
(92)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

L&K (Lukácsi&Kovács)

Lukácsi Bélát és Kovács Adrián nevét senkinek sem kell bemutatni. A magyar horgászipar egyik legmeghatározóbb alakjai. Hatalmas horgász tapasztalatuknak köszönhetően igyekeznek a legjobbat nyújtani minden téren. Saját márkajelükkel jelzett termékek is erről árulkodnak. Vannak köztük:

  • Jigfejek
  • Mű csalik
  • Speciális Mű csali fejek
  • Zsinórok
  • Horgászbotok
  • Orsók


Termékeik főleg a pergető horgászoknak szólnak. Legyen szó akár női akár férfihorgászatról.
Termékei között találunk akár harcsázó felszerelést, csukázó vonalat és még sokféle pergető felszerelést.
 

Az L&K műcsalijai között találunk rengeteg fajta méretet és színt. Ezeknek köszönhetően szinte bármilyen helyzetre van megoldás. Rendkívül kicsi fajsúlyának köszönhetően aljzatra érkezéskor tökéletes táplálkozás imitációt kapunk. Ízesített és rendkívül strapabíró anyagból készültek így ellenállva a legnagyobb megpróbáltatásoknak. Kisebb méretei miatt nagy kedvenc az UL horgászok körében.

L&K fonott zsinórjai egyenes a magyar piacra készültek. Sűrű szövésű, rendkívül kopásálló és bevonatának köszönhetően a téli horgászatok alkalmával is nyugodtan horgászhatunk. Mindezt remek áron és remek minőségben érhetjük el. Az L&K Zandern 3-Yarn Braid a továbbfejlesztett változat, ami már szuper vékony formában is elérhető a finomabb pergetők számára. Ennek köszönhetően akár már apró wobbleres horgászatnál vagy finom gumihalazásnál is bátran használhatunk fonott zsinórt.

L&K pergető botjai piacra kerülését hosszas fejlesztői munka előzte meg. A Pro Guide botcsalád megfigyelésénél rögtön szembetűnik a spicc. Élénk citromsárga színezést kapott az utolsó pár gyűrű. Ennek köszönhetően vonzza a figyelmet akár szürkületkor és a legapróbb ráütést is könnyen észrevesszük. Egytalpas gyűrűket kapott, amelyek belülről SIC gyűrűbetétek bélelnek. Fonott zsinóros pecához tökéletes. Se a zsinór nem koptatja, a betéteket se a betétek nem kezdik ki a fonottat. Egy felső csavaros orsótartó található még az osztott és színezett nyél vég előtt. A színezésnek nem csak dizájn jellege van, de dobósúly tartományt is jelölnek. A színezés megegyezik mind az 1,98m-es és a 2,28m-es modellen.


Horgász web shopunk egész csinos palettát mutat be az L&K termékeiből. Bizalmunkat eladásaink igazolják a márka felé. Ha egy igazán jó magyar horgász márkát keresel, akkor megtaláltad.
 

Mutass többet
Találatok száma: 168
Lista szűrése