1 000,00 Ft felett 3 + 1 Wobbler AKCIÓ!
Még 1 000,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Pergető horgászbotok

A pergetés a világ a legnépszerűbb horgászmódszere. Horgászhatunk ezzel a módszerrel a végtelen óceánokon, keskeny patakokon, halkan suhanó folyókon, lágy ringású tavakon. A módszer eredményessége csak rajtunk horgászokon és természetesen az ott lakó halak számán múlik.

Természetesen kis hazánkban is egyre népszerűbb a pergetés. Hiszem azt, hogy horgászturizmust erre a módszerre lehet a legkönnyebben építeni. Nincs az országnak (sőt a világnak is alig) olyan szeglete, ahol egy pergető bot és egy pergető orsó segítségével ne tudnánk gyarapítani a horgászélményeinket.

Pergető horgászat kellékei

A pergetés varázsa, hogy egy horgászbottal, egy horgászorsóval, némi pergető zsinórral és egy pár műcsalival életre szóló kalandban lehet részünk. A rablóhalakat igyekszünk megtéveszteni olyan műcsalikkal, amelyeknek alakja vagy mozgása a táplálékhalakét imitálja. Egy teljesen élettelen tárgyat igyekszünk úgy vezetni, életre kelteni, hogy a lesben álló ragadozókat megtévesszük.

Pergető bot választás

A csalik bedobásához és vezetéséhez nélkülözhetetlen eszköz a horgászbot. Természetesen a halak fárasztásában is jelentős szerepet vállal. Ezeket a botokat a horgász szaküzletekben pergető botoknak nevezik. A Halcatraz horgászbolt azon kevés szakboltok egyike, ahol az üzlet valós árukészlete is több száz pergető botból áll. Ez egy nagyon összetett horgászmódszer, ezért szükséges ez a széles választék. A botok hossza, erőssége, a bottest anyaga, az orsók típusa sok ezer variációt kínál. Mi igyekszünk a legszélesebb választékot készletünkön tartani az általunk forgalmazott márkákból. Nagyon fontos, hogy felkészült kollégáink nem csak beszélni tudnak a botokról a leírásokból, hanem kézben tartva valós véleményt tudnak formálni a termékről. Ha önök személyesen ellátogatnak a horgászboltunkba, természetesen a kezükbe is foghatják, kedvükre válogathatnak Magyarország egyik legnagyobb pergető bot választékával rendelkező horgászüzletében. 

Pergető bot márkák

A forgalmazott márkák tekintetében is széles a skála a szaküzletünkben így a horgász webáruházunkban is. A világ vezető horgászfelszerelés gyártói mellett készletünkön tartunk olyan pergető márkákat is, melyek kizárólag erre a szegmensre fejlesztenek. A nagy márkák közül ki kell emeljem a Daiwa és Shimano pergető bot választékunkat. Hazai viszonylatban egyedülálló a pergető bot kínálatunk, a márkák kedvelői az ország távoli részéből is gyakran látogatják meg személyesen az üzletünket.

A pergető márkáink közül szeretném kiemelni a Gamakatsu, a Fox Rage, a Savage Gear és a MadCat márkánkat. Ezeknek a márkáknak a forgalmazása mellett döntöttünk és a lehető legszélesebb választékban tartjuk készletünkön.

Nem felejtkeztünk meg a hazai piac igényeit kiszolgáló lokális márkákról sem. A Reiva pergető botjai talán a legjobb minőségű pergető botok a hazai piacon, hihetetlen ár-érték aránnyal. Kiemelkedő minőségű pergető botokat kínál még éppen elérhető áron. De természetesen a felsorolás a hazai márkák terén a Lukácsi & Kovács, a Bokor, a Nevis és az Energofish nevének említésével lesz teljes.

Casting Bot

Természetesen a választékunk nem lenne egész, ha a hagyományos pergető botok mellett nem kínálnánk casting horgászbotokat is. Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a multizás, azaz a dobó multipikátoros orsós horgászat. Ezekhez szükség van multis botra is. Minden árkategóriában és típusban kínálunk megoldást a horgászoknak ezen a területen is. Azoknak is, akik csak kipróbálni szeretnék ezt a pergető módszert, de azoknak a horgászoknak is, akik professzionális szinten használják már a multis készségeket.

A webáruházunkon keresztül is valós készlettel találkozhat a kedves látogató. Ügyfélszolgálatunk készséggel segít önöknek a felmerülő kérdésekben. Hisz a termékeket kollégáink a kezükbe tudják venni, és biztosan hitelesebb válaszokkal tudnak szolgálni, mint más, saját készlettel nem rendelkező webshop dolgozói.

Mutass többet
Találatok száma: 22
Megtakarítás: 33%

Corman GTR Pergető Bot 2,20m 2-10g

Bruttó ár:
23 990,00 Ft / db
Akciós ár:
15 990,00 Ft / db
Villám nézet
Limitált akció Az akció a 2020. november 2. és 2021. január 31. között érvényes vagy a készlet erejéig!